|

Ediz Hun: Star olabilecek biri yok

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katılan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Ediz Hun, sinema sektörüyle ilgili açıklama yaptı. 80 milyonluk Türkiye'de star olabilecek birinin olmadığını söyleyen Ediz Hun, başarılı bir oyuncunun iş dışındaki hayatına da özen göstermesi gerektiğini ifade etti.

Yeni Şafak
09:53 - 8/02/2017 Wednesday
Güncelleme: 11:24 - 8/02/2017 Wednesday
Diğer
Ediz Hun, genç oyuncular arasındaki favorisinin Çağatay Ulusoy olduğunu söyledi.
Ediz Hun, genç oyuncular arasındaki favorisinin Çağatay Ulusoy olduğunu söyledi.

“Genç Sanatçıların Kültür Sanat Alanındaki İstihdam Politikalarına Bakış Açısı Zirvesi", Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde gerçekleşti. “Oyuncular Gözüyle Film Sektörü Sorunları ve Çözüm Önerileri" başlıklı panelde, Ediz Hun konuşmacı olarak öğrencilerin karşısına çıktı. Hun, konuşmasında “Eskiden star kavramı vardı ama artık kalmadı. 80 milyonluk ülkemizde star olabilecek yıldız yok. Beğenilenler var sadece. Onların da özel hayatlarını kontrol altına almaları lazım" dedi.



Favorisi Çağatay Ulusoy


Ediz Hun, hangi oyuncuları beğendiği sorusuna ise şöyle yanıt verdi:



“Daha önce aynı sette bulunduğum Çağatay Ulusoy'u başarılı buluyorum. Duruşu güzel, ekrana da yakışıyor. Çok saygılı ve beyefendi bir çocuk. Konuştuğumuzda, ona 'Özel hayatına dikkat et, sonrasında başarı gelir' uyarısında bulunuyorum. Başarılı oyunculuğun birinci kuralı, özel hayatında mazbut olmaktan geçer."



'Cem'in filminde kendimi oynayacağım'


Hürriyet'in haberine göre; Ediz Hun, Cem Yılmaz'ın yeni filmi “Arif ve 2016"da yer alacağı haberlerini doğruladı. Usta oyuncu, “1960'lı yılların ikinci yarısından sonra var olan Ediz Hun'u, yani kendimi oynayacağım. Çekimler ya haziran ya da temmuz ayında başlayacak" dedi. Cem Yılmaz'ın filmde rol alması için önümüzdeki hafta Filiz Akın'la görüşeceği öğrenildi.






#Ediz Hun
#Çağatay Ulusoy
#Beyoğlu Belediyesi
7 years ago