|

En iyi belgesel "Bi Dünya Yaşam" oldu

Moon Life Dergisi'nin 'Yılın En İyi Ödül Töreni'nde en iyi belgesel programı ödülünü yapımcılığını Mehmet Özen'in yaptığı "Bi Dünya Yaşam" kazandı.

Yeni Şafak
17:58 - 1/12/2015 Salı
Güncelleme: 16:04 - 1/12/2015 Salı
Yeni Şafak

Moon Life Dergisi yılın en iyi belgeseli olarak TRT Belgesel ekranlarında yayınlanan "Bi Dünya Yaşam"ı seçti. Ödül, dünyanın farklı coğrafyalarındaki, daha önce ekranlarda görülmemiş sıradışı yaşamları konu alan Bi Dünya Yaşam'ın yapımcısı Mehmet Özen'e takdim edildi. Yaptığı konuşmada Özen, "Türkiye'de belgeselciliğin önünün açılmasına büyük destek veren başta TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren olmak üzere tüm TRT yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi. Özen yılın en iyi belgesel ödülünü, alın teri döken tüm ekip arkadaşları adına aldı.



Liseyi Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okuyarak 2005 yılında mezun olan Mehmet Özen, daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema Televizyon ve ikinci bölüm olarak Medya ve İletişim Sistemleri'ni başarıyla bitirdi. Amerika'da New York Post Gazetesi'nde bir süre muhabirlik de yapan Mehmet Özen, Dünya'nın çeşitli ülkelerinde gerçekleştirdiği sıradışı belgesel çekimleri ile Yapımcı ve Yönetmen kimliğini duyurdu.



#Bi Dünya Yaşam
#TRT Belgesel
#Ödül
8 yıl önce