|

Erhan Çelik ve Gülben Ergen'e hakimden sert uyarı

Gülben Ergen'in şikayeti üzerine verilen tedbir kararınına uymadığı gerekçesiyle Erhan Çelik için açılan zorlama hapsi davasında hakimden taraflara 'susun' uyarısı geldi. Dün görülen duruşma bir buçuk saat sürdü.

Yeni Şafak
14:20 - 16/01/2018 Salı
Güncelleme: 14:39 - 16/01/2018 Salı
Diğer
Erhan Çelik ve Gülben Ergen, 2 yıl süren evliliklerini geçtiğimiz yıl sonlandırmıştı.
Erhan Çelik ve Gülben Ergen, 2 yıl süren evliliklerini geçtiğimiz yıl sonlandırmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülben Ergen’in şikayeti üzerine alınan önleyici tedbir kararlarına uymayan Erhan Çelik hakkında “Zorlama hapis kararı” verilmesini istemişti. Erhan Çelik'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar nedeniyle Gülben Ergen tarafından alınan koruyucu tedbir kararı ihlal edildiği ileri sürülmüştü. Savcılığın talebi üzerine İstanbul 11. Aile Mahkemesi Erhan Çelik hakkında istenen zorlama hapis talebi için duruşma açtı.

Suskunluklarını korumalarını istedi

Dün görülen duruşmaya Erhan Çelik avukatı Emin Canacankatan ile katılırken Gülben Ergen'i de avukat Altın Mimir temsil etti. Bir buçuk saat süren ve gizli görülen celsede de ihlale neden olan sosyal medya paylaşımlarına dair bilirkişi raporu mahkemeye sunuldu. Habertürk'ün haberine göre, hakim ise Erhan Çelik ve Gülben Ergen'in karşılıklı olarak suskunluklarını korumalarını istedi. Tarafların sosyal medya paylaşımlarına ve basına verdikleri demeçlere dikkat etmelerini istedi. Dava ileri tarihe ertelendi

#ERhan Çelik
#Gülben ERgen
6 yıl önce