|

Ertuğrul şehit düşüyor

Çarşamba akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisinin gelecek haftaki fragmanı yayınlandı. Fragmanda Ertuğrul'un şehit düştüğü görüntüler Ocak ayında bitmesi beklenen dizi için 'Final mi yapıyor?' sorularını akla getirdi. Dizinin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ, 2017'de final yapacağını, yeni bir dizi hazırlığı içinde olduklarını ve dizinin adının 'Malazgirt' olacağını açıklamıştı.

Yeni Şafak
13:26 - 8/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:28 - 8/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Ertuğrul, 69'uncu bölüm fragmanında şehit düşüyor.
Ertuğrul, 69'uncu bölüm fragmanında şehit düşüyor.

Diriliş Ertuğrul yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 68 bölümle birinci sırayı kimseye kaptırmayan dizi için izleyiciyi üzecek final yaklaşıyor. 2017 yılı Ocak ayında dizinin final yapacağını açıklayan senarist ve yapımcı Mehmet Bozdağ, yeni bir dizi hazırlığı içinde olduklarını ve dizinin adının 'Malazgirt' olacağını söyledi. Dizinin hikayesinin bittiğinin de altını çizen yapımcı Alparslan rolü için de kafasında bir ismin olduğunu açıkladı. Malazgirt 2017 Ocak'ta çekimlerine başlanacak.



Dün akşam yayınlanan 68'inci bölümünde Ertuğrul'un zehirlenmesinin ardından 69'uncu bölüm fragmanında Ertuğrul'un şehit düştüğü gösterildi. Oğlu Gündüz ile eşi Halime Sultan'ın feryat ettiği görüntüler 'Final mi yaklaşıyor?' sorusunu akıllara getirdi.









#Diriliş Ertuğrul
#Ertuğrul
#Ertuğrul Gazi
#Mehmet Bozdağ
#TRT1
7 yıl önce