|

Et yiyen bakteri hayatını kabusa çevirdi

İngiltere'de yaşayan Donna Corden, mutfakta yere düşünce alın kemiği kırıldı. Kaza sonrası Donna'nın vücudu morarmaya ve böbrekleri çalışmamaya başladı. Doktorlar, Donna'nın oldukça nadir görülen ve son derece agresif olan bir bakteri türü kaptığını söyledi. Bakteri Donna'nın yüzünü yemeye başladı. Geçirdiği operasyon sonrası Donna, bu kez yüz değiştirme operasyonu geçirdi.

Yeni Şafak
14:11 - 19/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:33 - 19/11/2018 Pazartesi
Diğer
Donna Corden
Donna Corden

47 yaşında dört çocuk annesi olan Donna Corden'in hayatı, et yiyen bakteri sebebiyle kabusa döndü.Geçtiğimiz yıl ocak ayında mutfakta yere düşen ve alın kemiği kırılan Donna, önemli bir şeyi olmadığını düşündü. Fakat Donna'nın kızı annesini hastaneye götürdü.


4 gün komada kaldı

Mail Online'nin haberine göre, Donna'nın bedeni morarmaya ve böbrekleri çalışmamaya başladı. Doktorlar, Donna'nın oldukça nadir görülen ve son derece agresif olan bir bakteri türü kaptığını söyledi. Bakteri Donna'nın yüzünü yemeye başladı. Yüzü günden güne yok olan Donna acil olarak ameliyata alındı. 11 saatlik ameliyat öncesinde Donna 4 gün komada kaldı.

  • Operasyon sonrasında Frankenstein gibi göründüğünü söyleyen Donna, aynada kendisine baktığında ağladığını anlattı. Operasyonun ardından bir süre sonra Donna bu kez yüz değiştirme operasyonu geçirdi.


Yeni yüzüne kavuştu

Doktorlar Donna'nın hasarlı yüz dokusunu çıkarmaya başardı ve böylece talihsiz kadın yeni yüzüne kavuştu. Doktorlar, Donna'nın yaşamasının bile mucize olduğunu söylüyor. Yüz değiştirme ameliyatı başarı ile sonuçlanan Donna, ikinci hayatını yaşamaya başladığını belirtiyor.

#Doktor
#Et yiyen Bakteri
#Bakteri
#Yanak
#Yüz
5 yıl önce