|

Eurovision hastanelik etti

Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek olan Manga grubunun, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan solisti Ferman Akgül'ün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Şamil Kucur
00:00 - 6/05/2010 Perşembe
Güncelleme: 23:54 - 5/05/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Eurovision  hastanelik etti
Eurovision hastanelik etti

Eurovision'da ülkemizi temsil edecek olan Manga grubunun solisti Ferman Akgül'ün kalp ritmindeki bozukluk nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Akgül'ün bir iki gün içinde taburcu olacağı bildirildi. Reklam çekimi sırasında rahatsızlanarak arkadaşları tarafından Alman Hastanesi'ne kaldırılan Ferman Akgül'ün tedavisi sürüyor. Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Özcan Soylu, ünlü solistin dün gece saat 01.00 sıralarında kalp çarpıntısı şikayetiyle hastaneye başvurduğunu yapılan tetkikler sonucunda kalpte ritim bozukluğu tespit edildiğini söyledi.

HEYECANDAN OLABİLİR

Tekrarlanma riskinin olup olmadığı yönünde kendisine yöneltilen soruları cevap- layan Soylu, "Tetkikler sonucu onu heyecana sokan bir durumdan kaynaklandığı anlaşılırsa yine olabilir. Ancak şu anda yarışmaya katılmasında herhangi bir sakınca yok. Biz genel olarak çarpıntıya neden olan şeyi araştırıyoruz" dedi.

14 yıl önce