|

Evinden kemik fışkırıyor!

İngiltere'nin Whitby kentinde, ünlü Drakula romanının geçtiği tarihi kilisenin altından kemik fışkırıyor. Yoğun yağışlar sonucu altındaki toprağın bir kısmı kayan tarihi yapıdaki kemikler ada sakinlerine korku dolu anlar yaşattı

Braşov
00:00 - 11/01/2013 Cuma
Güncelleme: 23:08 - 10/01/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Evinden kemik fışkırıyor!
Evinden kemik fışkırıyor!
YAĞMURLA TOPRAK KAYDI

İngiltere'nin Whitby kentinde geçtiğimiz ay yaşanan yoğun yağışlar, Bram Stroker'ın ünlü romanı Drakula'nın geçtiği tarihi kilisenin altını oydu. St. Mary Kilisesi ve bahçesinde toprak kaymasının ortaya çıkardığı kemikler ise yöre sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Göçük sonucu açığa çıkan kemikler, tepenin yamacındaki evlerin üzerine düştü. Yetkililer ise 'Drakula kemikleri'ni kayıpsız şekilde toplamanın telaşında.

YENİDEN GÖMECEKLER

Kilisenin papazı David Smith, 'Mezarlık 100 yıldan fazladır kapalı. Dolayısıyla herhangi bir mezar açıldıysa bile bunlar sadece kemiklerdir. Eğer bir şey açığa çıktıysa onları toplayıp mezarlığın iç kısımlarındaki alanlara yeniden gömeriz' diye konuştu. Kilise altında 2000'li yıllarda da toprak kaymasının yaşandığı belirtildi. Bram Stroker'ın romanı 1958 yılında sinema filmine de uyarlanmıştı.


11 yıl önce