|

Evlilik teklifini yaptığı kaza şakasında öldü

Dominik Cumhuriyetinde yaşayan Pena isimli genç adam evlilik teklifi ederken kız arkadaşını kaza şakasıyla kandırmak istedi. Pena, şakadan gerçekleştirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Genç kadın nişanlısının ölüm haberini yine bir şaka sandı ve inanmadı.

Yeni Şafak
09:11 - 14/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:07 - 21/11/2018 Çarşamba
Diğer
Mayra Vargas’a yaptığı sıra dışı evlilik teklifiyle dünya çapında haber olmuştu.
Mayra Vargas’a yaptığı sıra dışı evlilik teklifiyle dünya çapında haber olmuştu.

Birkaç ay önce kız arkadaşına evlilik teklifi ederken kaza oyunu oynayan motosikletli, gerçekten motosiklet kazasında öldü. Dominik Cumhuriyeti’nde motosiklet tutkunu Miguel Angel Pena (39), 2 ay önce kız arkadaşı Mayra Vargas’a yaptığı sıra dışı evlilik teklifiyle dünya çapında haber olmuştu.

Bu kez şaka olmadı hayatını kaybetti

Pena, motosiklet kazasında ağır yaralanmış gibi davranıp başında ağlayan sevgilisini cebinden çıkardığı yüzükle şoka uğratmıştı. Kız arkadaşı, bu şakasına çok kızsa da teklifi kabul etmişti.

  • Çift, son birkaç aydır düğün hazırlığı yapıyordu. Önceki gün Las Terrenas’ta bir grup motosikletliyle birlikte sürat turuna çıkan Pena, keskin bir virajda motosikletin kontrolünü kaybetti. Hastaneye kaldırılan Pena kurtarılamadı. Acı haberi alan nişanlısı kendisin yine şaka yapıldığını sandı.

#Trafik Kazası
#Kaza
#Trafik
#Evlilik Teklifi
5 yıl önce