|

Fatih'te Halil İbrahim Sofrası kuruldu

Halil İbrahim Sofrası yeni bir gelenek başlattı.

Yeni Şafak
00:00 - 6/09/2010 Pazartesi
Güncelleme: 11:28 - 6/09/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Fatih'te Halil İbrahim Sofrası kuruldu
Fatih'te Halil İbrahim Sofrası kuruldu

Çekimleri Fatih'te devam eden Halil İbrahim Sofrası dizisi, mahallede yeni bir gelenek başlattı. Dizide kurulan Halil İbrahim sofrasının aynısı, artık her akşam Fatih'te kuruluyor.



TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halil İbrahim Sofrası, çekimlerinin yapıldığı Fatih'te yeni bir gelenek başlattı. Artık Fatih'te her akşam Halil İbrahim sofrası kuruluyor. Tüm mahallelinin evde yaptıkları yemeklerle katıldığı Halil İbrahim sofrasına davet edilen Hasan Kaçan ve Kadir Çöpdemir, dizide kurdukları sofrayı karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.


Çekimler devam ederken mahalleliden yemek daveti alan Hasan Kaçan ve Kadir Çöpdemir, önce bunun bir restoranda yapılacak iftar olduğunu düşündüler. Ancak mahalleye geldiklerinde karşılarında gördükleri Halil İbrahim Sofrası, kendilerinin dizide kurduğu Halil İbrahim sofrasının aynısıydı. Tüm mahalle, uç uca ekledikleri masaları gazetelerle kaplamış, neredeyse bütün caddeyi kaplayan masaları evlerinden getirdikleri yiyeceklerle doldurmuştu.



Başrollerini Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Seray Gözler Yeniay, Ayçe Abana ve Ahmet Yenilmez'in paylaştığı Halil İbrahim Sofrası dizisi, her Salı akşamı TRT1 ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.


14 yıl önce