|

Fatma Albayrak dualarla uğurlandı

Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ile Yönetim Kurulu üyeleri Nuri Albayrak, Muzaffer Albayrak, Bayram Albayrak, Mustafa Albayrak ve Kazım Albayrak’ın halası Fatma Albayrak, Trabzon’un Of ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Ali Kemal Yazıcı
04:00 - 24/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 03:22 - 24/01/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Merhume Fatma Albayrak sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.
Merhume Fatma Albayrak sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Hasan Albayrak’ın eşi, Hamdiye Balcı, Kamile Harputoğlu, Hanife Karakaş, Zeliha Balcı, Mustafa ve Turgut Albayrak’ın anneleri olan Fatma Albayrak (92) önceki gün vefat etmişti. Fatma Albayrak için Of Çarşıbaşı Camii’nde ikindi namazını müteakiben cenaze namazı kılındı.

BALLICA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Cenaze törenine Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ile Yönetim Kurulu üyeleri Nuri Albayrak, Kazım Albayrak ve Muzaffer Albayrak’ın yanısıra Kredi ve Yurtlar Kurumu eski Genel Müdürü Hasan Albayrak, AK Parti il başkanı Haydar Revi katıldı. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zoroğlu ile Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Emin Kahraman ve yakınları da törende hazır bulundu. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da törene çelenk gönderdi. Fatma Albayrak’ın naaşı kılınan cenaze namazının ardından Ballıca köyünde aile mezarlığında ebediyete uğurlandı.

#Fatma Albayrak
#Vefat
#Trabzon
#Of
5 yıl önce