|

Ferhat Göçer'den kızının iddialarına cevap: Art niyetli suçlama

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, kızı Yağmur Göçer'in hastalığı boyunca yanında olmadığı iddiaları üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Göçer, "Planlı, art niyetli suçlamalarla ilgili, bir defalığına mahsus basın açıklaması yapacağım" dedi.

Yeni Şafak
15:32 - 13/11/2018 Salı
Güncelleme: 15:33 - 13/11/2018 Salı
Yeni Şafak
Sanatçı Ferhat Göçer
Sanatçı Ferhat Göçer

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in kızı Yağmur Göçer, katıldığı bir programda sorulan soruları yanıtlamıştı. Yağmur Göçer, babasının ameliyat olduğu süreçte yanında olmak yerine karşısında olduğunu ve köpeklerine kızım derken kendisine 'takoz' diye seslendiğini de iddia etmişti.

Basın açıklaması yapmaya hazırlanıyor

Ferhat Göçer, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulundu. Göçer, şunları söyledi:

"Dostlar merhaba. Kızımla ilgili (öncelikle onun sağlığı ve geleceği için) özelde kalması gereken konuların, kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi amaçlayan bir zihniyetle, dürüstlükten uzak açıklamalarla gündeme gelmiş ve sizleri meşgul etmiş olmasından dolayı çok üzgünüm. Artık zorunluluk haline gelmesi sebebiyle bu çarşamba saat 10.30'da bir defaya mahsus yapacağım basın toplantısında tarafıma karşı öne sürülen planlı, haksız ve art niyetli suçlamalarla ilgili detaylı açıklama yapıp soruları tüm gerçekliği ile cevaplayacağım. Saygılarımla."



#Ferhat Göçer
#Yağmur Göçer
#Sanatçı
5 yıl önce