|

Frankenstein Philip timsah Camilla

Diana soruşturması kapsamında ifade veren Muhammed El Fayed, oğlu Dodi ve Prenses Diana'nın cinayete kurban gittiğini iddia etti

Dış Haberler
00:00 - 20/02/2008 Wednesday
Güncelleme: 00:27 - 20/02/2008 Wednesday
Yeni Şafak
Frankenstein Philip timsah Camilla
Frankenstein Philip timsah Camilla

Galler Prensesi Diana'nın ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında dün, kazada Diana'yla birlikte ölen Dodi El Fayed'in babası Muhammed el Fayed ifade verdi. Independent gazetesinin haberine göre, İngiliz kraliyet ailesine ateş püsküren Muhammed El Fayed, cinayetin Edinburgh Dükü Prens Philip tarafından tasarlanan bir komplo olduğunu söyledi. Prens Philip'i 'Frankenstein ailesinin bir üyesi, İngiltere'nin asıl yöneticisi ve bir Nazi' olarak nitelendiren El Fayed, Prens Charles'ın da komploya yardımcı olduğunu ileri sürdü.


CIA KOMPLONUN İÇİNDE

El Fayed, Prens Charles'ın da komploya yardımcı olduğunu ileri sürdü. Kazanın dönemin Başbakanı Tony Blair'in de bilgisi dahilinde tasarlandığını savunan El Fayed, MI6, CIA ve Fransız güvenlik güçlerinin de komplonun parçası olduklarını iddia etti. Kazadan sonra olay yerine gelen ambulans personelinin de olayın parçası olduklarını savunan El Fayed, Prens Charles'ın da sırf "timsah Camilla" ile evlenebilmek için komploya onay verdiğini iddia etti.

16 years ago