|

Galaksinin Koruyucuları 2'nin çekimleri başladı

Marvel Stüdyoları Guardians of the Galaxy 2 için ilk çekimlere Atlanta, Georgia’daki Pinewood stüdyolarında başladı.

Yeni Şafak
11:56 - 18/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:57 - 18/02/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Marvel Stüdyoları, Guardians of the Galaxy 2 için ilk çekimlere Atlanta, Georgia'daki Pinewood stüdyolarında başladı. 5 Mayıs 2017'de vizyona girmesi planlanan filmin yapımı Atlanta Pinewood stüdyolarında gerçekleşecek. Guardians of the Galaxy 2 filminin yazar ve yönetmenliğini James Gunn üstleniyor.



Bu filmde ilk koruyucular, yani Peter Quill / Star-Lord rolünde Chris Pratt; Gamora rolünde Zoe Saldana; Drax rolünde Dave Bautista; Rocket'i seslendiren Bradley Cooper; Groot'u seslendiren Vin Diesel; isimlerinin yanı sıra Yondu rolüyle Michael Rooker; Nebula rolüyle Karen Gillan ve Kraglin rolüyle Sean Gunn geri dönüyor. Yeni oyuncuar arasında Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan ve Kurt Russell da bulunuyor. Filmde ekip yeni maceralarına devam ederlerken Peter Quill'in gerçek ailesiyle ilgili gizem perdesi aralanacak.



Galaksinin Koruyucuları eleştirmenlerin ve seyircinin favorisi olarak dünya çapında 770 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etti ve Marvel Sinema Evrenindeki en başarılı film çıkışı rekorunu kırdı.


#Galaksinin Koruyucuları 2
#Marvel
8 yıl önce