|

Game of Thrones'tan müjde

Taht Oyunları'nda en son 4. sezonda gördüğümüz Bran Stark'tan yeni haberler var. Ayrıca John Snow'un akıbeti ve dizinin diğer sezonları hakkında da yeni haberler geldi.

Yeni Şafak
15:45 - 20/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 18:10 - 20/01/2016 Çarşamba
Diğer

HBO tarafından yayınlanan ve dünya çapında hayran kitlesine sahip olan Game of Thrones'un yeni sezonu hakkında bazı gelişmeler var.



Dizinin altıncı sezon posterinde John Snow'un da yer aldığını görmek, kafalarda "John Snow yaşıyor mu?" sorusunu daha da güçlendirdi. Konuyla ilgili açıklama yapanlardan biri de Maisie Williams, yani Arya Stark. Kendisine John Snow'un dönüp dönmediğini soran bir sürü umut dolu insan olduğunu ifade eden Williams, "Oldukça ilginç bir şaşırtmaca olacak yeni sezonda, ama size Jon Snow'un yaşıyor olacağını söyleyemem" şeklinde konuştu.







Geçtiğimiz sezonda bir kez bile görmediğimiz Bran Stark'ı canlandıran Isaac Hempstead-Wright ise 6. sezonda geri döneceğinin haberini verdi. Üstelik dizinin gidişatında büyük bir etkisi olacağını da söyledi.



Dizinin 6. sezonunun ne zaman yayınlanacağı da kesinleşti. Game of Thrones 24 Nisan'da ekranlarda olacak. Ayrıca, HBO'nun başkanı Michael Lombardo; Game Of Thrones'un yedinci ve sekizinci sezonları için David Benioff ile konuştuklarını da duyurdu.


#Game of Thrones
#HBO
#Arya Stark
#Bran Stark
#John Snow
8 yıl önce