|

Gamze Özçelik 'Türkiye ile ilgilen' diyen Selda Alkor'a cevap

Geçtiğimiz günlerde tesettüre giren ve dernek kurup yardım faaliyetlerini artıran oyuncu Gamze Özçelik, Selda Alkor'un "Türkiye ile ilgilensin" eleştirilerine cevap verdi. Özçelik, "Allah bize ömür ve kuvvet verdikçe ülkemiz başta olmak üzere milyonlarca yetimin başı boş kaldığı topraklarda umuda koşmaya, Türk bayrağımızı sallandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Yeni Şafak
11:50 - 16/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 12:11 - 16/01/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Gamze Özçelik, Selda Alkor'a verdiği yanıt ile Türkiye dahil dünyadaki tüm mazlumlar için çabaladıklarını söyledi.
Gamze Özçelik, Selda Alkor'a verdiği yanıt ile Türkiye dahil dünyadaki tüm mazlumlar için çabaladıklarını söyledi.

Oyuncu Selda Alkor, Afrika'da su kuyuları açan, Suriyeli mültecileri ziyaret edip hediyeler ve yardımlar yapan oyuncu Gamze Özçelik'i hedef alan eleştirilerde bulunmuştu. Ünlü oyuncu Selda Alkor, insanlara umut olan Özçelik hakkında "Afrika'yı bırakıp Türkiye ile ilgilensin" şeklinde konuşmuştu.

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, ise sosyal medya hesabından yapılan yardımların, bağışların ve açılan kuyuların nasıl yapıldığını ayrıca ülke içerisindeki faaliyetleri de "Toplu cevap olsun ümidiyle" başlığıyla açıkladı.

  • "Bilinmesini isterim ki, yardımları yapan şahsım değil kurucusu olduğum, Türkiye ve birçok mazlum coğrafyada faaliyet gösteren Umuda Koşanlar Derneği'nin bağışçılarıdır. Allah bize ömür ve kuvvet verdikçe ülkemiz başta olmak üzere milyonlarca yetimin başı boş kaldığı topraklarda umuda koşmaya, Türk bayrağımızı sallandırmaya devam edeceğiz."



#selda alkor
#gamze özçelik
5 yıl önce