|

Geniş repertuarı ile Bulut Duman

İki Aşık İki Düşman isimli pop müzik albümüyle müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Bulut Duman, aşk dolu şarkılarıyla herkese sesleniyor. Duman, “Hedefim, zor beğenen insanları eğlendirmek “ diyor.

Yeni Şafak
04:00 - 6/09/2015 Pazar
Güncelleme: 18:49 - 5/09/2015 Cumartesi
Yeni Şafak
AYŞE ÖZLEYEN


Pop müzik dünyasının yeni ismi Bulut Duman, son albümü İki Aşık İki Düşman ile dinleyicilerinin karşısına geçiyor. Youtube resmi kanalında bir ayda toplamda 6 milyon kez izlenen sanatçı şimdiden büyük ilgi görmeye başladı.



DEV İSİMLER BİR ARADA


18 şarkısının bulunduğu albümünün hazırlık sürecinin zorlu olduğunu, teşekkür yazısını yazarken anladığını söyleyen Bulut Duman, dev isimleri albümünde buluşturuyor. Erdem Kınay, Ozan Doğulu, Deniz Erten, Kerem Güneş, Aşkın Tuna, Güven Baran gibi birçok dev isimi bir araya getiren Duman, onların desteğini almanın bir şans olduğunu belirtiyor.



HER ŞARKI FARKLI LEZZET


Bulut Duman, albümünde farklı lezzetteki şarkıları biraraya getiriyor. Alaturka, pop tarzı, Yunan müziği gibi bir çok tarzda şarkılarıyla geniş bir yelpazesi var. “Albümümde herkesin ruhuna dokunacak en az bir şarkı mutlaka var” diyen genç şarkıcı hedef kitlesinin zor beğenenler olduğunu söylüyor. Duman şarkılarının tamamen eğlenmek dans etmek isteyenler için hazırlanmış olduğunu belirtiyor.



GENİŞ BÜTÇELİ KLİP


Müziği ticari bir araç olarak görmeyen Bulut Duman, şarkıların düzenlemelerine, fotoğraflarına oldukça geniş bütçeler ayırıyor. “Biçilmiş Kaftan” şarkısının klibinde 140 bin lira harcayan Duman albüm fotoğraflarında da birbirinden farklı 12 ayrı karakterle karşımıza çıkıyor. Her bir fotoğraf için saç-sakal tasarımı ve kostüm farklı.



Her alanda Duman imzası var


Albümün şarkı sözlerinden müzik direktörlüğüne, klipten fotoğraf çekimi ve kostümlere kadar özen gerektiren her alan “Bulut Duman” imzası taşıyor. Küçük yaşlardan itibaren beste yapan Duman, 12 yaşında ilk bestesi olan 'Tek Gecelik' şarkısına bu albümünde yer veriyor ve bestelerini paylaşamayacak kadar kıskandığını belirtiyor.



Biraz konuşmak istiyor


Müzik dünyasının genç ismi, müzik alanının dışında kendi hayatından yola çıkarak “Biraz Konuşalım mı?” isimli kitabını edebiyat dünyasına kazandırıyor. Hayallerine dokunabilen bir genç olduğunu dile getiren Duman, 25 yaşında kimsenin desteği olmadan hayatını kurduğunu dile getiriyor. Bu kitapta “istemenin yöntemini” değil, isteklerinize ulaşabilmek için evrenin sizden neler istediğini anlatmaya çalışıyor.


#Bulut Duman
#İki Aşık İki Düşman
#Pop müzik
9 yıl önce