|

Günün her anı için...

Happy Moon's Cafe, aileniz ve dostlarınız ile paylaşacağınız, zengin açık büfe kahvaltı ve çok özel mönü seçenekleriyle sizleri bekliyor.

00:00 - 27/07/2008 Pazar
Güncelleme: 21:56 - 26/07/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Günün her anı için...
Günün her anı için...

Kaliteli hizmet anlayışıyla 1999 yılından bu yana faaliyet gösteren Happy Moon's Cafe, sıcak yaz aylarında da özel menüleriyle farklılığını ortaya koyuyor. Fenerbahçe ve Şaşkınbakkal'da bulunan iki şubesinden hizmet veren Happy Moon's Cafe'ler, iki katlı ve bahçe içindeki mekanında gurmelere layık lezzetler sunuyor. Sabah, öğlen ya da akşam, günün her saatinde yapabileceğiniz bahçe keyfiyle ve damak zevkiniz düşünülerek hazırlanan birbirinden lezzetli yemekleriyle sizi evinizde hissettiriyor.


ZENGİN AÇIK BÜFE KAHVALTI

Happy Moon's Cafe Fenerbahçe, her pazar saat 09:00 ile 14:00 arasında peynir çeşitlerinden böreklere, zeytinyağlılardan salatalara, meyve çaylarından taze meyve sularına kadar pek çok seçeneğin yer aldığı açık büfe kahvaltı hizmeti veriyor. Hem de sadece 20 YTL'ye, Öğlen saatinde hafif soslarla tatlandırılmış birbirinden leziz salataların yanı sıra Happy Moon's Cafe'ye özel naneli - yeşil elmalı limonata ve dondurmalı tatlılar yer alıyor. Tadacağınız lezzetler sıcak öğlen saatlerin de bile içinizi serinletiyor.


NEŞELİ, KEYİFLİ AKŞAMLAR

Dünya mutfaklarından seçilmiş lezzetli yemeklerinin yanı sıra enerji veren şık ve rahat dekorasyonuyla da adından söz ettiren Happy Moon's Cafe'de, keyifli akşamlar sizleri bekliyor. Meksika mutfağından Fajitas (Meksika baharatlı sebzeler üzerinde ızgara et) ve Burritot (Meksika dürümü), Teksas mutfağından New York Steak, dünya mutfaklarına yapacağınız lezzet yolculuğunun sadece küçük bir bölümünü örnekliyor. Tüm Happy Moon's Cafe'lerde tatlar aynı olsun diye, soslar ve özel ekmeklerin çoğu Happy Moon's Cafe'lerin mutfağında hazırlanıyor. Kadıköy şubesinde 115, Şaşkınbakkal şubesinde 200 kişilik oturma kapasitesiyle hizmet veren Happy Moon's Cafe'ler, Kadıköy ve Şaşkınbakkal şubelerinde 09.00 ile 00.00 saatleri arasında, konuklarını ağırlıyor. www.happymoons.com.tr



16 yıl önce