|

Haluk Levent: İktidarı seven her sanatçıya yalaka diyemezsiniz

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, AK Parti'ye destek verdiği için sosyal medya üzerinden linç edilen sanatçı Mazhar Alanson, Bülent Ortaçgil ve Yavuz Bingöl'e ilişkin verdiği bir röportajda düşünlerini aktardı. Levent, söz konusu sanatçılar için, "Bu ülkenin sanatçılarının iktidarı sevme hakkı da vardır. Her iktidarı seven sanatçıya yalaka diyemezsiniz” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
10:03 - 6/08/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:23 - 6/08/2018 Pazartesi
Diğer
Sanatçı Haluk Levent, önemli açıklamalarda bulundu.
Sanatçı Haluk Levent, önemli açıklamalarda bulundu.

Ünlü sanatçı Haluk Levent verdiği bir röportajda sosyal medya üzerinden linç edilen Yavuz Bingöl, Mazhar Alanson, Bülent Ortaçgil hakkında konuştu. Olayla ilgili görüşlerini aktaran sanatçı Levent, "Yavuz Bingöl’ün üzerine çok gittiklerini düşünüyorum. Ortalık linçlerle dolu umurumda değil" dedi. "Vegan mısınız?" sorusu da sorulan Levent'e "Hayır, vegan değilim çünkü inançlı bir adamım" cevabını verdi.

"Peygambere aşığım" diyen sanatçı Mahsar Alanson, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu belirten Yavuz Bingöl ve Bülent Ortaçgil geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden linç edilmişti. Linç edilen sanatçılar hakkında düşüncelerini aktaran Haluk Levent şöyle konuştu:

  • "İktidarı seven her sanatçıya yalaka diyemezsiniz. Ortalık linçlerle dolu. Ben linç edilmekten çekinmeyen bir adamım. Umurumda değil, fikirlerimi söylerim. Ama Yavuz Bingöl’ün üzerine çok gittiklerini düşünüyorum. İktidarı sevme ya da birlikte hareket etme hakkına sahip. Ama onları linç etme hakkına kimse sahip değil. Eleştirin varsa yap geç."

Levent: İnançlı bir adamım

Posta'nın haberine göre, "Vegan mısınız?" sorusu yöneltilen sanatçı Levent, kurbanın kendisi için ne kadar önemli olduğunu şöyle anlattı:

"Hayır, vegan değilim çünkü inançlı bir adamım. İnançlı bir adam olmasaydım vegan olabilirdim. İnançlarımda Allah’ım bana kurban eti vermiş, Kurban Bayramı vermiş. Bunu yok sayamam."

#Sanatçı
#ROCK
#Kurban Bayramı
#Vegan
6 yıl önce