|

Her odada bir ceset

ABD'de Frederick isimli küçük bir kasabada polis, mahallelinin ihbarıyla girdiği evde 5 ceset buldu. Cesetler bütün odalara dağılmış bir vaziyetteydi. Polis ölümlerin kesin nedenini bilmiyor

Ap
00:00 - 28/03/2007 Çarşamba
Güncelleme: 00:39 - 28/03/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Her odada bir ceset
Her odada bir ceset

Amerika Birleşik Devletlerinin Ohio eyaletine bağlı Frederick kasabasında önceki gün korkunç bir olay yaşandı. Mahalle sakinlerinin ihbarıyla bir eve pencerelerinden giren polis, evde toplam beş cesedi bütün odalara dağılmış bir vaziyette buldu. Küçük bir kasaba olan Fredirck'te 1252. Cadde sakinleri iki gündür haber alamadıkları komşuları hakkında endişelenince polise haber verdiler. Evi kontrol için gelen polis ekipleri içeriden ses gelmeyince destek ekip çağrısında bulundu. Gelen destek ekip evin penceresinden içeri girince tüyler ürperten manzarayla karşılaştı.

Evin odalarına dağılmış cesetlerin evde yaşayan baba ve 4 çocuğuna ait olduğu tespit edildi. Polisin olayla ilgili hiçbir açıklamada bulunmadığı bildirilirken evin komşuları evin içinde bir boğuşma veya kavga izine rasltanmadığını, hiçbir ses de duymadıklarını söylediler. Öte yandan polis sözcüsü olayın ardından yaptığı açıklamada ölümlerin neden kaynaklandığı konusunda ellerinde henüz bir ipucu olmadığını açıklarken çocukların annesi Daysi Benitez isimli kadının polis tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındığı bildirildi.

17 yıl önce