|

Herkesi evlendirdi kendi bekar!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 15 yıldır nikah memurluğu yapan Zeyfil Kılıçarslan (43), bugüne kadar binlerce kişinin nikahını kıymasına rağmen kendisi halen bekar...

Cihan
00:00 - 30/11/2012 Cuma
Güncelleme: 10:38 - 30/11/2012 Cuma
Yeni Şafak
Herkesi evlendirdi kendi bekar!
Herkesi evlendirdi kendi bekar!

Bugüne kadar 2 binin üstünde nikah kıyan Kılıçarslan, yeni yuva kuranlara ''Evlilik Cüzdanı''nı vermiş. İnsanların en güzel gününü paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kılıçarslan, bir yuva kuramadığı içinse bir o kadar mutsuz olduğunu söyledi. Nikah memurluğu yaptığı süre zarfında birçok çifte mutluluk verdiğini belirten Zeyfil Kılıçarslan, ''Herkesin nikahını kıyıyorum. Bir türlü kendimize nikah kıyamadık. İnşallah iyi bir gelin adayı bulursak kendimize de kıyacağız." dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, 15 yıldır nikah memurluğu yapan nikah memuru Zeyfil Kılıçarslan'ı yaklaşık 43 yaşına gelmesine rağmen hala evlendiremediklerini ifade etti. Özalp, "Görev sürem içerisinde bekar olan tek memurumuz olan Zeki Kılıçarslan''ı evlendirmek bana ayrı bir mutluluk verecek. İnşallah bu süre zarfı içerisinde kısmetli bir adayımız çıkar ve ben de mutlulukla onların nikahını kıyarım. Belediye başkanı olarak evlilikle ilgili her türlü sıkıntılarını, problemlerini çözmeye hazırım." diye konuştu.

11 yıl önce