|

İbrahim Çağlar dün Payitaht Abdulhamid'de rol almıştı

Bu sabaha doğru hayatını kaybeden İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın, TRT'nin ünlü dizisi Payitaht Abdulhamid'in dünkü çekimlerinde rol aldığı öğrenildi. Dizinin yapımcısı Yusuf Esenkal, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, Çağlar'ın sete dün sabah 10.00'da geldiğini söyledi.

Yeni Şafak
12:09 - 11/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:18 - 11/12/2017 Pazartesi
Diğer
Gece 1'de hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçiren Çağlar, sabaha karşı 6'da vefat etti.
Gece 1'de hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçiren Çağlar, sabaha karşı 6'da vefat etti.

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi. Bu sabah vefat eden Çağlar, dün Payitaht Abdulhamidin setindeydi. Çağlar'ın, TRT'nin ünlü dizisi Payitaht Abdulhamid'in dünkü çekimlerinde rol aldığı öğrenildi.

Dizinin çekimlerinin yapıldığı Kocaeli'ne giden İbrahim Çağlar, Dersaadet Ticaret Odası'nın kuruluşunun çekildiği sahnede rol aldı. Çağlar, dizide, İbrahim Efendi rolünü kendisi oynadı. Dün çekimleri yapılan dizinin haftaya yayımlanacağı öğrenildi.

'Çok heyecanlıydı...'

Hürriyet'in haberine göre, dizinin yapımcılarından Yusuf Esenkal, şöyle konuştu:

  • "Sabah 10:00'da sete geliyor. Kendi getirdiği kahvaltılık börek çörekle set ekibi oyuncularla birlikte kahvaltı yapıp sohbet ediyor. Akşama kadar çekimleri sürüyor. çocuğu, eşi ve torunuyla geldi. Çok neşeli ve mutluydu. çok önem veriyordu İTO'nun anlatılacak olmasına sahnelerinin bazı cümlelerini kendi düzenlemişti, çok heyecanlanıyordu."
#Payitaht Abdülhamid
#Yusuf Esenkal
6 yıl önce