|

İçerde oyuncusu annesine bakmak için simit satıyor

Bir döneme damga vuran 'İçerde' dizisinin Şevko'su Sedat Payas dizi bittikten sonra yeni bir teklif alamayınca işsiz kaldı. Payas annesine bakmak için simit satmaya başladı. Oyuncu, İçerde sonrası iş bulamadığını ve alnının teriyle ekmek parası kazanmaktan hiç şikayeti olmadığını ifade etti.

Yeni Şafak
11:40 - 10/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 13:20 - 10/11/2018 Cumartesi
Diğer
Sedat Payas dizide Rıza Kocaoğlu ve Çetin Tekindor gibi isimlerle rol alıyordu.
Sedat Payas dizide Rıza Kocaoğlu ve Çetin Tekindor gibi isimlerle rol alıyordu.

Yayınladığı dönemde reyting rekorları kıran 'İçerde' dizisinin final yapmasıyla bir oyuncu işsiz kaldı. Dizide Şevko karakterini oynayan Payas, şimdilerde geçimini sağlayabilmek için sokaklarda simit ve sandviç satıyor.

Dizinin birçok oyuncusu kendisine yeni yapımlarda yer bulurken yan karakter olarak çalışan oyuncular geçimini sağlamak için farklı işlere yöneldi. Sedat Payas, İçerde dizisinden sonra iş bulamadığını ve annesine bakmak için simit, sandviç sattığını anlattı. Sedat Payas, yaptığı işten şikayetçi olmadığını, alnının teriyle ekmek parasını kazandığını dile getirdi

Flasflas'ın haberine göre, Sedat Payas, İçerde, Vücut, Kolpaçino: Bomba, Kalbim Seni Seçti, Çakıl Taşları ve Kurtlar Vadisi gibi dizi ve filmlerde rol aldı.



#SEdat Payas
5 yıl önce