|

İkizer ikizer çoğalıyorlar

Amerikalı ikiz kızkardeşler Heidi ve Heather, ilk doğumlarında dünyaya ikiz bebekler getirerek bir ilke imza attılar. Olay tıp ve medya çevrelerinde büyük yankı uyandırdı

Dış Haberler
00:00 - 26/11/2006 Pazar
Güncelleme: 23:31 - 25/11/2006 Cumartesi
Yeni Şafak
İkizer ikizer çoğalıyorlar
İkizer ikizer çoğalıyorlar

Amerikalı ikiz kız kardeşler, ilk doğumlarında dünyaya ikiz bebekler getirerek dünyada milyarda bir görülen bir ilke imza atttılar. İkiz kız kardeşler şimdiden Guiness rekorlar kitabına girdiler. İkiz kız kardeşlerden ilk evlenen Heidi McKenna (ortada), dört yıl önce ilk doğumunu yaptı ve ikiz doğurdu. Dakika farkıyla abla olan Heidi McKenna'nın 4 yıl önce ikiz doğurmasından etkilenen küçük ikiz kardeş Heather Levin de (sağda), önceki gün ikiz erkek doğurarak ablasının izinden gitti. Olay tıp ve medya dünyasında büyük yankı uyandırdı. Wyoming Center'da doğum yapan Heather Levin'e ilk destek ablası McKenna'dan geldi.

İkiz kızkardeşine desteğe koşan McKenna ikiz çocuklarıyla bir anda Amerika'nın ilgisini de üzerine çekti. McKenna'nın ikiz kızı Brooke (önde) ve Brynn'den (arkada) yeni gelen ikiz kuzenleri ve annelerinin ikizi teyzeleri hep birlikte objektiflere mutluluk pozları verdiler. Tıp dünyasında örneğine rastlanmayan bu durum karşısında “ikiz aile” bireyleri olarak çok mutlu olduklarını belirten McKenna ve Heather kardeşler tek dertlerinin bebeklerin bakım masrafı olduğunu söylüyorlar. Hastane kaynakları anne Levin'in ve ikizlerin sağlığının oldukça iyi olduğunu belirti. Aileye yeni katılan ikiz erkek bebeklere Cooper ve Emerson ismi verildiği bildirildi.


17 yıl önce