|

İmajını şık ve ona özel bir aksesuarla tazeleyin

Babalar Günü'ne iddialı modelleriyle hazırlanan takı ve aksesuar firmaları birbirinden şık seçenekler sunuyor. Henüz ne hediye alacağına karar veremeyenler babalarının gözlerini güneşten korumak için bir gözlük veya zamanı hatırlatmak adına şık bir kol saati alabilir

00:00 - 20/06/2009 Cumartesi
Güncelleme: 22:18 - 19/06/2009 Cuma
Yeni Şafak
İmajını şık ve ona özel bir aksesuarla tazeleyin
İmajını şık ve ona özel bir aksesuarla tazeleyin
Babaların vazgeçilmezi: Frey Wille

Babalar Günü'nde tarzına düşkün babalar için en uygun tamamlayıcı kol düğmeleri. Üstelik Frey Wille kol düğmeleri kravat iğnesi ve kemer tokalarıyla mükemmel bir şekilde kombine edilebiliyor. Tasarım felsefesi, yenilikçi artistik kreasyonları ve farklı renk kavramlarıyla Frey Wille kuyumcu, mine eksperleri ve yaratıcı tasarım ekibi markanın dünya çapında etkin olmasına yol açıyor. Frey Wille erkek koleksiyonu geniş ürün yelpazesi ve aksesuarlarıyla babaların vazgeçilmezi olacak.


Goldaş'tan ince detaylar

Goldaş özel tasarımlarıyla babanız için şıklığın kapılarını aralıyor. Babasına özel ve anlamlı bir hediye vermek isteyenler Babalar Günü'nden önce mutlaka Goldaş'a uğramalı. İtalya ve Fransa'da Goldaş için tasarlanan yüzde 100 ipek kravatlar, Babalar Günü'ne özel indirim olanaklarıyla oldukça cazip. Erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarından gümüş tokalı deri kemerlerin en güzel örneklerini Goldaş mağazalarında bulabilirsiniz. Kalitesiyle öne çıkan kemerlere deri cüzdanlar eşlik ediyor. Goldaş çeşitli yüzey oyunları ve dokularla erkeksi çizgisi vurgulanan gümüş yüzük ve bilekliklerle klasik veya modern bir tarza sahip her yaştan erkek için benzersiz bir görüntü sunuyor.


Altınbaş'tan İstanbul'u anlatan eşsiz bir armağan

Altınbaş medeniyetlerin buluştuğu şehir İstanbul'un kudretli surlarından ilham alarak hazırladığı pırlantalı kol düğmelerinde tarihi şıklıkla buluşturuyor. Farklı olmak isteyen stil sahibi babalar için eşsiz bir hediye alternatifi sunuyor. Altınbaş'ın İstanbul'un 2010 Kültür Başkenti seçilmesi nedeniyle hazırladığı İstanbul yansımaları koleksiyonunun en şık erkek ürünleri olan bu kol düğmeleri babanız tarafından zevkle takılacak.

15 yıl önce