|

İspanyol şarkıcı Buika müzikseverlerle buluştu

İspanyol şarkıcı Buika, yeni çıkan "Vivir Sin Miedo" isimli albümünün dünya turnesi kapsamında İstanbul'da müzikseverlerle buluştu.

Yeni Şafak
08:30 - 14/03/2016 Pazartesi
Güncelleme: 08:24 - 14/03/2016 Pazartesi
AA

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sahne alan Buika, konseri dinlemeye gelenlere teşekkür ederek, "Sevgi bazen hüzün, bazen keyif. Bu gece, keyif gecesi. Bu da sevgiye sahip olduğum anlamına geliyor benim için" dedi.



Şarkıcı, katılımın yüksek olduğu konserde, "Si Volvere", "Nostalgia", "Death Is Not The End", "Hijos De La Luna", "Vivir Sin Miedo", "Sister" gibi İspanyolca ve İngilizce şarkılar söyledi.



Şarkıcıya sahnede, trombonda Santiago Canada, bas gitarda Josue Ronkio, gitarda Ahmed King, klavyede Michel Ferre, vurmalı çalgılarda ise Alexis Pututi Arce eşlik etti.



Flamenko, caz, soul ve reggae ile harmanlanan Afrika tınıları


Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan Buika, geçen yıl piyasaya sürdüğü "Vivir Sin Miedo" albümünde, ABD'li müzisyenler Meshell Ndegeocello ve Jason Mraz ile düet yapıyor.



Tam adı "Maria Concepcion Balboa Buika" olan Afrika kökenli şarkıcı, Afrika tınılarını flamenko, caz, soul ve reggae türleriyle harmanlıyor.


#Buika
#Vivir Sin Miedo
#Cemal Reşit Rey Konser Salonu
8 yıl önce