|

İşte Diriliş Ertuğrul 110. bölüm fragmanı

TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul dünkü bölümünde yine izleyiciyi ekran başına topladı. Emir Sadeddin ve Ertuğrul karşı karşıya geldi. Peki Sadeddin'in tuzağı amacına ulaştı mı? İşte Diriliş Ertuğrul'un 109. bölümünde yaşananlar ve 110. bölüm fragmanı...

Yeni Şafak
08:53 - 8/03/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:31 - 8/03/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul 110. bölüm fragmanı yayınlandı.
Diriliş Ertuğrul 110. bölüm fragmanı yayınlandı.
Diriliş Ertuğrul'un 109. bölümü yine heyecanlı gelişmelere sahne oldu. Ertuğrul ile Emir Sadeddin karşı karşıya geldi. İzleyicinin en çok merak ettiği sorulardan biri de, Sadeddin tuzağında başarılı olacak mı? Bu soruların cevabı haftaya yayınlanacak 110. bölümde. Bu arada
Diriliş Ertuğrul'un 110. bölüm fragmanı
da yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul 109. bölümde ne olmuştu?

  • Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir tarafından hazırlanan zehirli eti yiyen Sultan Alaeddin zehirlenmişti. Zehirlenme sırasında içeri giren Şehzade Gıyaseddin, şüphelendiği Ertuğrul’u sorgulamak için tutuklanmıştı.
  • Emir Saadeddin’in tuzağına düşen Ertuğrul ne yapacak? Sultanı öldürmek suçundan aklanabilecek mi? Gıyaseddin, Ertuğrul hakkında ne hüküm verecek?
  • Emir Saadeddin tarafından Karacahisar Kalesi’ne gönderilen Kaledar Günalp Bey’in kaledeki icraatı ne olacak? Artuk, Turgut ve Bamsı, Kaledar Günalp Bey’e karşı ne yapacak? Ertuğrul’un tutuklanması ve Günalp Bey’in gelişi, Kayıları nasıl etkileyecek?
  • Ahmet ve Alplar, Ertuğrul’un başına gelenlerden sonra ne yapacak? Obaya gelen Sungur Tekin, olanlar karşısında nasıl hareket edecek? Emir Saadeddin büyük hedefine ulaşabilecek mi? Üst üste gelen felaketlerden sonra Kayı Obası’nda durum ne olacak?
İşte Diriliş Ertuğrul 110. bölümde yaşanacaklar...


#Diriliş Ertuğrul
#TRT1
#Dizi
#Fragman
6 yıl önce