|

Jambonlu sandviç felç etti

Dylan Woodley isimli çocuk, jambonlu sandviç yerken boğazına takılması nedeniyle annesinin kollarında kalp krizi geçirdi. Beyni 45 dakika oksijensiz kalan Woodley, ağır hasar gördü. Beyin felci geçiren Woodley, bir yıl geçmesine rağmen hala tam olarak düzelemedi. Tüple beslenen Woodley, yalnızca gözleriyle iletişim kurabiliyor.

Yeni Şafak
12:28 - 20/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:34 - 20/10/2016 Perşembe
Diğer
Beyin felci geçiren çocuk bir senede bu hale geldi.
Beyin felci geçiren çocuk bir senede bu hale geldi.

Jambonlu sandviç yerken boğazına takılınca nefes alamayan Dylan Woodley'in annesi defalarca sırtına vurdu. Ancak Dylan, annesinin kollarında kalp krizi geçirdi. Sağlık görevlilerin dakikalar içinde gelmesine rağmen Dylan'ın beyni 45 dakika oksijensiz kaldı. Oksijen yetersizliği beyninin her bölümünü ciddi şekilde etkiledi. Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen küçük çocuk hala hastanede gözetim altında tutuluyor ve yoğun terapi görüyor.



Daily Mail'de yayınlanan habere göre,oksijen yetmezliği ve beyin felci teşhisi koyulan çocuğun bilincinin açılması doktorları oldukça şaşırttı. Şimdi 4 yaşında olan Dylan, gülümseyebiliyor. Yatağa bağımlı olmasına ve tüple beslenmesine rağmen gözleriyle iletişim kurmayı öğrendi.





Dünyanın en acı biberi boğazını deldi Bebeği için ilaçlarını kullanamaz hale geldi


#Dylan Woodley
8 yıl önce