|

John Wick'ten silah eğitimi

Chad Stahelski ve David Leitch, geleneksel silah kullanımı ile elle dövüş sanatlarını bir araya getirdi. Kendine özgü üslubuyla silah kullanımı açısından izleyicileri tarafından çok sevilen John Wick(Keanu Reeves) karakterinin 2. filmi 10 Şubat'ta vizyonda olacak. Filmin yayınlanmasına çok az bir süre kala yapımcılardan yeni bir duyuru geldi.

Yeni Şafak
10:46 - 8/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:48 - 8/02/2017 Çarşamba
Diğer
John Wick'in VR oyunu olan John Wick: Chronicles'ın HTC Vive sanal gerçeklik gözlüğü ile uyumlu olarak 9 Şubat'ta Steam'de piyasaya çıkacağı duyuruldu.
John Wick'in VR oyunu olan John Wick: Chronicles'ın HTC Vive sanal gerçeklik gözlüğü ile uyumlu olarak 9 Şubat'ta Steam'de piyasaya çıkacağı duyuruldu.

Kendine özgü üslubuyla silah kullanımı açısından izleyicileri tarafından çok sevilen John Wick karakterinin 2. filmi 10 Şubat'ta vizyonda olacak. Filmin yayınlanmasına çok az bir süre kala yapımcılardan yeni bir duyuru geldi.



Lionsgate ve Starbreeze, kısa süre önce yaptıkları yeni bir duyuru ile oldukça beklenen VR oyunu olan John Wick: Chronicles'ın HTC Vive sanal gerçeklik gözlüğü ile uyumlu olarak 9 Şubat'ta Steam'de piyasaya çıkacağını duyurdu.



Yeni filmle birlikte gelen Chronicles, oyuncunun John Wick kainatını ve Wick'in Continental Hotel'ini keşfetmesine olanak tanıyacak. Oyun, Lionsgate ve Starbreeze tarafından GameCo ile birlikte hazırlandı ve şu an ön siparişte 19,99 dolara satışa sunulmuş durumda.

John Wick 2’den ilk fragman John Wick 3 geliyor

#John Wick 2
#Keanu Reeves
#John Wick: Chronicles
7 yıl önce