|

Kafa karıştıran 'Hüsnü Çoban' fotoğrafı

Arka Sokaklar'ın geçen hafta yayınlanan bölümünde Hüsnü Çoban karakterinin vurulması sosyal medyada olay oldu. 11 sezondur ekranlara gelen dizinin en sevilen karakterlerinden bir olan Çoban'ın ölmesini istemeyen sevenleri Facebook'ta cenaze etkinliği başlattı. Aynı dizide oynayan Şevket Çoruh'un, Hüsnü Çoban'la çekildikleri kareyi instagramdan paylaşması ise kafaları karıştırdı. İzleyiciler fotoğraf altına "Ölmesin" yorumları bıraktı.

Yeni Şafak
09:35 - 25/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:16 - 25/04/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Arka Sokaklar'ın 398'inci bölümünde vurulan Hüsnü Çoban karakterinin diziye devam edip etmeyeceği henüz açıklanmadı.
Arka Sokaklar'ın 398'inci bölümünde vurulan Hüsnü Çoban karakterinin diziye devam edip etmeyeceği henüz açıklanmadı.

Arka Sokaklar'da bir polis memuru olarak karşımıza çıkan Hüsnü Çoban'ın vurulduğu anlar geçtiğimiz haftaya damga vurdu.Dizi izleyicileri Hüsnü Çoban için anketler düzenledi, adına Facebook'ta cenaze etkinliği oluşturdu. 160 bin kişinin "Gidiyor"u işaretlediği etkinlikte, 94 bin kişi ise "Düşünüyor"u seçti.



Dizi izleyicileri Hüsnü Çoban için anketler düzenledi, adına etkinlik sayfaları oluşturdu. Genel olarak izleyicinin ölmeyeceğini düşündüğü Hüsnü Çoban için rol arkadaşının paylaştığı fotoğraf olay oldu. Mesut karakterini oynayan Şevket Çoruh, rol arkadaşı olan Özgür Ozan ile beraber çekildikleri bir kareyi paylaştı. Fotoğrafın altına "Ölmesin" yazan izleyiciler heyecanla dizinin yayınlanacağı akşamı beklediklerini söyledi.



Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı o kare:










#Şevket Çoruh
#Arka Sokaklar
#Özgür Ozan
#Hüsnü Çoban
8 yıl önce