|

'Kaptan Amerika' gişe rekoru kırdı

Sezonunun iddialı filmlerinden ‘Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı’ vizyona girdiği ilk üç günde yerli boxoffice'i ele geçirdi.

Yeni Şafak
09:40 - 10/05/2016 Salı
Yeni Şafak
Marvel hayranlarının şafak saydığı yapım 'Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı' tüm dünya genelinde bir rekor kırdı.
Marvel hayranlarının şafak saydığı yapım 'Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı' tüm dünya genelinde bir rekor kırdı.

Türkiye gişe verilerine göre 6-8 Mayıs haftasonunun galibi

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı

oldu. Haftalardır liderliği elinde bulunduran

Küçük Esnaf

bu hafta zirveye veda etti.



Bu haftanın galibi 'Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı' oldu. Bu yılın en iyi açılışlarından birini gerçekleştirerek zirvedeki yerini alan film 470.107 seyirciye ulaştı. Vizyonun 5. haftasını kutlayan yapımı 'Küçük Esnaf' bu hafta da galibiyeti elden bıraktı. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin sevilen yüzlerini başrollerine yerleştiren BKM yapımı komedi filmi 5. haftasında 47.527 seyirciye ulaştı. Listenin ilk 3'ünü kapatan yapım ise vizyona bomba gibi giren yerli korku 'Magi' oldu. Hasan Karacadağ imzalı yapım 2. hafta kapanışını 37.329 kişi ile yaptı.



Listenin 4. filmi geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra gerileyen 'Avcı Kış Savaşı' oldu. Merakla beklenen devam halkası bu haftasonu 27.949 seyirciye ulaştı. Listeyi yarılayan yapım ise 'Ankara Yazı Veda Mektubu' oldu. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan yerli biyografik dram filmi açılışını 23.860 seyirciyle yaptı. Listenin 6. sırasını alan yapım ise geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra gerileyen 'Orman Çocuğu' oldu. Mowgli'nin kendini arayışını izlediğimiz doğa serüveni 4. haftasında 16.541 seyirciye ulaştı. Listenin 7. filmi ise animasyon yapımı 'Kuzular Kurtlara' Karşı oldu. Eğlenceli animasyon yapımı haftasonunda 11.332 seyirciye ulaştı.



6.475 seyirci ile 8. sırayı alan çocukluğumuzun sevimli kahramanı Heidi'yi 6.066 seyirci ile romantik komedi Özel Bir Gün takip etti. Listenin son sırasını ise 5.376 seyirci ile vizyonun taze yapımlarından Çöl Kraliçesi aldı.


#Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
#Marvel
8 yıl önce