|

Katliam gibi kaza

Filipinler''de bir otobüsün viyadükten düşmesi sonucu 21 kişi öldü. Kazanın, yağmurlu ve karanlık havada otobüse arkadan bir kamyonun çarpmas sonucu gerçekleştiği açıklandı.

.
00:00 - 17/12/2013 Salı
Güncelleme: 23:28 - 16/12/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Katliam gibi kaza
Katliam gibi kaza

Filipinler''in başkenti Manila''ya 115 kilometre mesafedeki Quezon bölgesinde yolcu otobüsü viyadükten savrulup aşağıdan geçen bir kamyonetin üzerine düştü. Kazada 21 kişi ölürken 20 kişi de yaralandı. Filipinli polis sözcüsü Elizabeth Velasquez, Paranaque mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada 21 yolcunun hayatını kaybettiğini söyledi.

KARANLIK VE YAĞIŞ ETKİLEDİ

Bir kamyonun yolcu otobüsüne arkadan çarpmasının ardından, otobüs şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ve karşı yönden gelen iki otobüs ve dört minübüse çarparak şarampole yuvarlandığını bildiriliyor.

Kazada 20 kişinin de yaralandığı belirtildi. Korkunç kazada yaşamını yitirenlerin çoğunun viyadükten düşen otobüsün yolcuları olduğu açıklandı.

Kazanın gece karanlıkta ve yağış altında meydana geldiği, ölenler arasında otobüs şoförüyle beraber, kamyon şoförü ve muavininin de bulunduğu ifade edildi.


10 yıl önce