|

Kırgın Çiçekler oyuncusu annesini kaybetti

ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde Sedef karakterini canlandıran ünlü oyuncu Elif Ceren Balıkçı'nın annesi hayatını kaybetti. Balıkçı, annesinin vefatını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Yeni Şafak
17:52 - 21/01/2019 Pazartesi
Güncelleme: 17:56 - 21/01/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Elif Ceren Balıkçı, Kırgın Çiçekler dizisinde Sedef karakterini canlandırmıştı.
Elif Ceren Balıkçı, Kırgın Çiçekler dizisinde Sedef karakterini canlandırmıştı.

ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde Sedef karakterini canlandıran ünlü oyuncu Elif Ceren Balıkçı'nın annesi hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu Elif Ceren Balıkçı sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile annesinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Balıkçı paylaşımına "Benim canım ciğerim bir tanem meleğim, sen nasıl bırakıp gittin bizi, nasıl beni bıraktın, ben sensiz yapamam ki, benim kanadım kırıldı, benim nefesim kesildi, hayallerim seninle uçup gitti. Annem seni çok seviyorum" notunu ekledi.


Elif Ceren Balıkçı kimdir?

Elif Ceren Balıkçı, 1999 yılında Avusturya'da doğmuştur. Lise Eğitimine devam eden oyuncu küçük yaşta oyunculuğa adım atan isimler arasında. 9 yaşında Kayıp Prenses dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Balıkçı, daha sonra Göç Zamanı, Bana Artık Hicran De, Merhamet, Bez Bebek, Madalyon gibi diziler de rol aldı. Elif Ceren Balıkçı, Atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinin kadrosuna dahil olmuştur ve Sedef karakterini canlandırdı.

#kırgın çiçekler
5 yıl önce