|

Kıyafet Boss kış siyahtır

00:00 - 19/10/2008 Pazar
Güncelleme: 18:14 - 18/10/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Kıyafet Boss kış siyahtır
Kıyafet Boss kış siyahtır

Boss'un Black Kadın Koleksiyonu, iddialı modellerle kışa damgasını vuracak. Soğuk kış günleri için tasarlanan kaban, manto ve yapay kürkler, yepyeni kesimleri, parlak-mat kumaşlarıyla Boss Black Kadın Koleksiyonu'na farklı bir stil kazandırıyor. Koleksiyon, kendine güvenen tarzıyla farklı parçaları başarıyla bir araya getirerek kıyafetlere kişilik katıyor. Soğuk havalarda sıcacık olmak isteyen BOSS Black Kadını, kaban, manto ve yapay kürklerle şıklığından ödün vermeden her zaman gösterişli ve zarif görünecek. Otriş tüylerle bezenmiş ceketler ile bele vurgu yapan paltolar, zarif ve ince görüntüsüyle BOSS Black kadınının tarzını kusursuzlaştırıyor. Koleksiyonda siyah, bej ve kahverengi ön plana çıkarken, tatlı bir kayısı tonu ve mürekkep mavisi modellere tazelik ve canlılık katıyor.


BOSS ORANGE İLE KADINLAR KAT KAT GİYSİLERE BÜRÜNÜYOR

Yumuşak hatlar ve volümlü tasarımlar ise Boss'un Orange Kadın Koleksiyonu'nda. Farklı tarzda birçok kumaşın yan yana gelmesiyle oluşan farklı kombinasyonlar mükemmel bir bütünlük yaratırken, kat kat giysilere bürünmek koleksiyonun ana temasını oluşturuyor. Koleksiyonda ön plana çıkan ve çok farklı boy seçenekleri bulunan hırkalarda, değişebilir düğmeler ve büyük kalın deri tokalar Boss Orange kadınına farklı bir hava katıyor. Volümlü elbiseler ve kat kat desenli penyeleriyle Boss Orange kadınını koton yün deri ipek garnilerle kumaş zenginliğini tamamlıyor.



Fırsat Theorie'si

Moda sektörüne fırtına gibi giren Theorie, Çince'de fırsat anlamına gelen krizin hakkını veriyor. Marka 250 YTL' lik takım elbiseyi 150, gömlek, pantolon ve trikodan oluşan mevsimlik takımı 50 YTL'ye sunuyor. Üstelik 150 YTL'lik alışveriş yapanlara anında 50 YTL Hediye Çeki veya anında bedava alışveriş de cabası… Fırsatlar Theorie Ekim ayı boyunca geçerli.



Benzersiz olan sizin olandır…

Salonunuzda görmek istediğiniz nasıl bir koltuk takımı, ya da nasıl bir plazma ünitesi? Klasik bir üslup, özel deri ve ahşap uyumu, minimalist, metal ağırlıklı ya da sade. Kilim Mobilya, tarzınız ne olursa olsun, özel benzersiz olanı sunuyor. Modern, klasik, canlı, dingin diye tanımlanan Kilim Mobilya ürünleri, mağazalarda sizi bekliyor.


Avea abonelerine Mudo'da 200 YTL'ye varan indirim

Avea, Mudo City, Mudo Concept mağazaları ve www.mudo.com.tr üzerinden alışveriş yapan abonelerine 200 YTL'ye varan indirim fırsatı sunuyor. 31 Ekim tarihine kadar geçerli kampanyada Avea aboneleri Mudo City ve Mudo Concept mağazalarında ve www.mudo.com.tr üzerinden yapacakları her 75 YTL'lik alışverişte anında 20 YTL indirim kazanıyor. Kampanyadan yararlanmak için Mudo yazarak 6836'ya ücretsiz SMS göndermesi yeterli.



16 yıl önce