|

Kobe THY için mutfakta

THY'nin marka elçisi seçilen ünlü basketbolcu Kobe Bryant'ın reklam çekimi Los Angeles'ta tamamlandı. Aşçı giysileriyle mutfakta yemek yapan Kobe, oyunculuk yeteneğini de gösterdi

Yasin Yılmaz
00:00 - 12/02/2011 Cumartesi
Güncelleme: 23:06 - 11/02/2011 Cuma
Yeni Şafak
Kobe THY için mutfakta
Kobe THY için mutfakta

Türk Hava Yolları'nın (THY) iki yıl boyunca başta ABD olmak üzere dünyadaki marka elçisi olan basketbolcu Kobe Bryant'ın başrolünde yer aldığı reklam filminin çekimi Los Angeles Southbay stüdyolarında tamamlandı. Bin 200 metrekarelik alanda üç ayrı dekorda Türk, Amerikan ve İngiliz ekiplerin işbirliğiyle çekilen filmin yönetmen koltuğuna Adidas, Mercedes, Hermes ve BMW gibi markaların uluslararası reklamlarını yöneten Laurence Dunmore oturdu. Müzikleri, Hollanda Amsterdam'da Massive Music tarafınca hazırlanan reklam filmde yaklaşık 215 kişi görev aldı.

İLK KEZ MUTFAĞA GİRDİ

THY için hayatında ilk kez mutfağa giren Kobe, reklam filminde bu kez oyunculuk hünerlerini sergiledi. 3 Ay süren hazırlıkların ardından iki gün süren çekimlerde kullanılan birebir boyutlardaki uçağın maketi ve yeni Business Class koltuklar İngiltere'de hazırlandı.Kobe Bryant'ın rol aldığı THY reklam filmi, ilk önce Amerika ve Uzakdoğuda, ardından uçulan 80'den fazla ülkede, uluslararası televizyon kanallarında ve sinemalarda izleyici ile buluşacak.


NBA şampiyonu

Son iki yıldır NBA finallerinin en değerli oyuncusu seçilen Kobe, aynı zamanda beş kez NBA şampiyonluğu yaşadı. Milyonlarca basketbol severe ilham veren ünlü oyuncu iki kez NBA sayı şampiyonu oldu ve ayrıca olimpiyat altın madalyası sahibi. Sevilen basketbolcu, Forbes dergisinin dünyanın en değerli 100 ünlü ismi endeksinde 14'üncü sırada yer alıyor.



13 yıl önce