|

Kobe THY'yi uçuracak

THY'nin yeni küresel marka tanıtım elçisi basketbolun efsane ismi Kobe Bryant oldu.

Yasin Yılmaz
00:00 - 13/12/2010 Pazartesi
Güncelleme: 22:33 - 12/12/2010 Pazar
Yeni Şafak
Kobe THY'yi uçuracak
Kobe THY'yi uçuracak

Uluslararası marka bilinirliği çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türk Hava Yolları (THY), basketbol dünyasının en değerli oyuncusu Kobe Bryant ile marka tanıtım elçiliği için anlaştı. Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles şehrinde atılan imzaların ardından NBA yıldızı Kobe Bryant, iki yıl boyunca THY'nin başta ABD olmak üzere dünyadaki marka tanıtım elçisi oldu. Amerika kıtasında uzun yıllardır New York ve Chicago'ya gerçekleştirilen uçuşların yanı sıra geçtiğimiz yıllarda Toronto ve Sao Paulo'ya uçmaya başlayan, geçen ay da Washington hattını hayata geçiren THY, ABD'nin yanı sıra özellikle Kobe'nin en çok hayranının bulunduğu Uzakdoğu, Ortadoğu bölgesinde markasını duyuracak. Bryant, THY'nin düzenleyeceği birçok organizasyonda ve halkla ilişkiler etkinliklerinde dünyadaki sevenleri ile sık sık bir araya gelecek.

NE MUTLU BANA

Basketbol yıldızı Kobe Bryant, “THY'nins küresel marka tanıtım elçisi olarak seçildiğim için gururluyum. Türkiye, doğal güzellikler ve binlerce yıllık tarihi açısından zengin bir ülke. Ben bu ihtişamın dünyadaki diğer insanlara ulaştırılmasında THY ile işbirliği yapacağım için mutluyum. En kısa sürede THY ile uçmak ve mükemmel servisi ve üst seviyede övgü alan yemekleri kendim denemek için sabırsızlanıyorum” dedi.

2 YIL TANITIM ELÇİSİ

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, anlaşma ile ilgili olarak şunları söyledi: “ Kobe Bryant, 2 yıl boyunca tüm bu bölgelerde markamızın global tanıtım elçisi olarak hem oynayacağı reklam filmlerinde hem de halkla ilişkiler çalışmalarında bizimle birlikte markamızın daha geniş kitleler tarafından algılanmasına ve tercih edilmesine katkıda bulunacaktır.”


Basketbolun efsane ismi

Türk Hava Yolları'nın yeni küresel marka tanıtım elçisi olan Kobe Bryant'ın basketbol geçmişi başarılarla dolu. Son iki yıldır NBA finallerinin en değerli oyuncu seçilen Kobe, aynı zamanda beş kez NBA şampiyonluğu yaşadı. Milyonlarca basketbol severe ilham veren ünlü oyuncu iki kez NBA sayı şampiyonu oldu ve ayrıca olimpiyat altın madalyası sahibi. Sevilen basketbolcu, Forbes dergisinin dünyanın en değerli 100 ünlü ismi endeksinde 14'üncü sırada yer alıyor.

80 ÜLKEDE GÖSTERİLECEK

Kobe Bryant'ın rol alacağı Türk Hava Yolları reklam filmi, 2011 yılının ilk çeyreğinde ilk önce Amerika, Uzakdoğu ve ardından da global yayınlar ile 80'den fazla ülkede uluslararası televizyon kanallarında ve sinemalarda izleyici ile buluşacak.



13 yıl önce