|

Kobe ve Messi Sultanahmet'te

Türk Hava Yolları'nın yeni reklam filmi Türk ve dünya televizyonlarında gösterilmeye başlandı. Reklamda, dünyayı THY ile gezen Kobe ve Messi'nin son durakları Sultanahmet oluyor.

Yasin Yılmaz
00:00 - 5/12/2013 Perşembe
Güncelleme: 22:42 - 4/12/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Kobe ve Messi Sultanahmet'te
Kobe ve Messi Sultanahmet'te

Son yıllarda tüm dünyada ses getiren Türk Hava Yolları, 'Globally Yours' sloganıyla küresel ölçekte marka bilinirliğini önemli ölçüde arttırdı. Hizmetine dahil ettiği yeniliklerle dünya havacılık sektöründe giderek daha önemli bir yerde konumlanan THY'nin yeni sloganı 'Widen Your World- Dünya daha büyük, keşfet oldu. Kobe vs. Messi: Shootout' filmi geçen sene Youtube üzerinde tüm zamanların en çok izlenen 'Kobe vs. Messi: Legends on Board' filminin devamı niteliğinde. Çekimlerinde yaklaşık 200 kişinin görev aldığı ve Youtube'da yakalanan 105 milyonluk izlenme rekorunu aşması planlanan film, 20'nin üzerinde farklı dil ve 170'in üzerinde farklı ülkede yayınlanmakta.

Kobe'nin fotoğraf sabotajı

Reklam filminde, Kobe ve Messi, Kızıl Meydan, Çin Seddi, Maldiv Adaları, Bangkok, Kilimanjaro Dağları gibi Türk Hava Yolları'nın uçuş sağladığı birçok egzotik lokasyonda çektirilen fotoğraflar üzerinden dostça rekabetlerine kaldıkları yerden devam ediyorlar. Filmin son sahnesi ise, İstanbul'daki Sultanahmet Meydanı'nda Messi'nin çektirdiği fotoğrafı Kobe'nin sabote etmesi ile son buluyor.


10 yıl önce