|

Kriz vitrinleri

Modadan teknolojiye, uçak biletinden otomobile kadar firmalar indirim fırsatları ve özel kampanyalarıyla tüketicilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. İndirim kampanyalarına alışveriş merkezleri de eklenince vitrinlerde tam bir bayram ve bahar havası esiyor

00:00 - 22/11/2008 Cumartesi
Güncelleme: 22:27 - 21/11/2008 Cuma
Yeni Şafak
Kriz vitrinleri
Kriz vitrinleri
Expressbilet'in kampanyaları uçuruyor

Dünya ve Türkiye'de hızla artan online alışverişler tüketicinin işini kolaylaştırıp karşısına zengin fırsatlar çıkarıyor. Günümüzde uçak bileti almak isteyen yolcu onlarca fiyatla boğuşmak yerine, Expressbilet.com'un ekranına tıklayıp Boston'a uçak biletini 100 Euro'ya alabiliyor. Siteye giren yolcular bazen yüzde 40'a varan indirimli uçak bileti satın alabiliyor. Expressbilet.com bu fırsatlara THY'nin 1-7 Aralık'ta dört noktaya gerçekleştireceği iki kampanyayı da eklemiş. Buna göre Dublin, Doha ve Tripoli'ye 111 Euro'ya, Nijerya'nın Lagos kentine ise 333 Euro'ya gidiş-dönüş uçak bileti bulmak mümkün.


Fiat Fiorino'da peşin indirim

Fiat ticari araçlarda kasım ayı sonuna kadar sürecek olan cazip avantajlar sunan yeni bir satış kampanyasına başladı. Kampanya kapsamında peşin alımlarda Fiat Doblo ve Fiat Fiorino modeli için peşin alım indirimleri sunulurken Koç Fiat Kredi desteğiyle yüzde 0.99 faizle 12 bin YTL'ye 12 ay vadeyle kredi kullanma imkanı sunuyor. Alırken olduğu gibi kullanırken de kazandıran Fiat ticari araçlar yelpazesinde yer alan Fiat Fiorino model ailesi 18 bin 670 ve Fiat Doblo modeli ise 19 bin 400 YTL'den başlayan peşin alım indirimli satış fiyatlarıyla dikkat çekiyor.


Alfa Romeo'da zengin donanım

Alfa Romeo Türkiye lüks orta sınıfta yer alan başarılı temsilcisi Alfa 159 Sedan ve Sportwagon modeli için kasım boyunca geçerli olacak yepyeni bir satış kampanyasına start veriyor. Kampanya süresince Alfa 159 model ailesinin zengin 'Distinctive Plus' donanım paketli versiyonları baz donanım seviyesi fiyatına sunuluyor. 34 bin 650 Euro'dan başlayan anahtar teslim fiyatına sahip Alfa Romeo 159 Sedan Distinctive Plus donanım seviyesinde mevcut zengin konfor ve güvenlik ekipmanlarına ek olarak deri döşeme, ısıtmalı yan aynalar, bi-xenon farlar, far yıkama ve 17 inç alaşım jantlar standart olarak sunuluyor.


Sarar yüzde 40 indirdi

Geleneksel hale gelen ve şıklığınızı pekiştiren Sarar indirimi bu yıl biraz daha erken başladı. 14 Kasım'dan itibaren tüm markalarıyla birlikte yüzde 40 indirim fırsatıyla Sarar dostlarıyla buluşuyor. Koleksiyonun birbirinden şık parçaları siyahın asaleti, kahverengi, kum, camel, marengo tonlarının sadeliği ve kumaşların rahatlığıyla tarzınızı yaratmanıza yardımcı oluyor. Sarar tarzının kendinden emin duruşunu yakalamak için 15 Şubat 2009'a kadar indirimlerden faydalanabilirsiniz.


Casper ve TTNET'ten yılın kampanyası

Casper ve TTNET bilgisayar kullanımını artırmaya yönelik bir kampanya başlattı. Casper masaüstü ve dizüstü bilgisayar modelleri çok cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. 31 Aralık 2008'e kadar devam edecek kampanyada Casper masaüstü bilgisayarlar 49,9, dizüstü bilgisayarlara ise 65 YTL'den başlayan taksitlerle.


Colin's ve GNCTurkcell'den 'Jean' gibi indirim

Sokak kültürünü modanın yenilikçi yaklaşımlarıyla birleştiren eden Colin's 15 Aralık'a kadar Gncturkcelllilere özel yüzde 25 indirim uyguluyor. 'JEAN' gibi indirim kampanyasında Colin's 2009 sonbahar-kış koleksiyonunda yer alan jean, mont, kaban, kargo pantolon, triko, gömlek ya da yelek gibi zengin koleksiyondan indirimli alışveriş imkanı sunuyor.


D's Damat'tan müthiş fırsat

Aradığınız her bedeni bulabileceğiniz, sürekli yenilenen koleksiyonuyla hem şık hem de kullanışlı ürünleri en uygun fiyatlarla sunan erkeklerin vazgeçilmez markası D'S Damat'tan kaçırılmayacak fırsat. Şimdi tüm DS Damat mağazalarındaki sonbahar-kış koleksiyonu ürünlerinden 600 YTL'lik alışverişe 450 YTL, 500 YTL'lik alışverişe 400 YTL ya da 300 YTL'lik alışverişe 250 YTL ödeyin.


Jeanslab'da yüzde 50

Adını 'Jean Laboratuvarı'ndan alan ve 'Sadece bir markadan oluşan hayat sana dar geliyorsa...' sloganıyla yola çıkan JeansLab Diesel, 55DSL, Lee Cooper, Replay, Wrangler, Lee, Phard, Glocal ve Zu+elements gibi bir çok yabancı markayı bir arada sunuyor. En ünlü markaların yeni sezon ürünlerini aynı çatı altında toplayan JeansLab mağazaları, tüketiciye zaman ve seçim kolaylığının yanı sıra yüzde 50'ye varan indirim fırsatıyla cazip fiyat seçenekleri sunuyor.


Çok şey değişiyor ama Mondi'de fiyatlar aynı

Mobilya sektöründe yenilenen yüzüyle başarılı bir grafik izleyen Mondi yılın son büyük indirim kampanyasını başlattı. Mondi kaçırılmayacak indirimlerle Sunny kanepeyi 298, Flexy tek kişilik yatağı 99 ve Samba lüks bazayı 199 YTL'den satışa sunuyor. 1 Kasım-31 Aralık 2008 arasında iki ay süreyle geçerli olacak kampanyada Mondi Bonus kart sahiplerine özel peşin fiyatına vade farksız iki ay ertelemeli 12 taksit avantajıyla büyük ödeme kolaylığı sağlıyor.


İstikbal'den yılın son kampanyası

İstikbal evlerini yenilemek isteyenler için yılın son fırsat kampanyasını başlattı. Canlı renklerin buluştuğu modern tasarımlı oturma grupları, yatak ve sandık kanepelerle emniyetli, sağlam bazalar kaçırılmayacak fiyatlara. 1 Kasım-31 Aralık 2008 arasında iki ay boyunca sürecek kampanyada Cosmo Deluxe koltuk takımı 2 bin 398, Sembol Maxi takım bin 478 ve Active baza ise 229 bin 80 YTL'ye satışa sunuluyor.



15 yıl önce