|

Kurtis'ten "Tebessem" ile yeni bir soluk

Bir "Awakening" sanatçısı olan Makedonya’lı Mesut Kurtis genç bir müzisyen. Kendisini küçük yaşta müzikle köklü bir bağlantı içinde buldu ve çalışmalarına yenilerini katarak adından söz ettirmeye başladı.

Yeni Şafak
15:35 - 12/12/2014 Cuma
Güncelleme: 15:47 - 12/12/2014 Cuma
Yeni Şafak

Mesut Kurtis’in ilk albümü “Salawat” tüm dünyadaki müzik dinleyicileri tarafından beğenildi ve olumlu eleştiriler almayı başardı. Türkiye kıyılarındaki adalarda çekilen, iyi tanınmış ve çok sevilmiş video klibi Al-Burdah’ın piyasaya çıkmasından sonra, hayran kitlesini artırdı.


Doğu ve Batı etkileşimi

Kurtis, kendi müziğini Doğu ve Batı tarzlarının etkisinin karışımı olarak tarif ediyor. Parçalarını, insanların kalbine Allah’ın ve Onun sevgili Peygamberi Muhammed’in (sallallahu aleyhi ve sellem) sevgisini verebilmek için söylüyor. Bugün dünyada kötü șeyler olmasına rağmen, Mesut dünyaya barıș, uyum, sevgi ve umut dolu pozitif mesajlar veriyor. Dinleyenlerinin olayların daima aydınlık tarafına bakmalarını istiyor.


Mesut Kurtis İngiltere, Avustralya, Almanya, İsviçre, Fransa, Belçika, Makedonya, Türkiye, Suudi Arabistan, Bahreyn ve Kuveyt gibi ülkelerin en prestijli salonlarında kapalı gişe konserler vermeye de devam ediyor.


"Tebessem"ile yeni bir soluk

2014 Yılında "Tebessem" isimli albümü ile Mesut Kurtis müzik dünyasına yeni bir soluk getirdi. Çıkış parçası olan "Aşkınla Yansın Özüm" Televizyon kanalları ve Radyo İstasyonlarında müzikseverlerin beğenisine sunuldu. 

#Mesut Kurtis
#İngiltere
#Avustralya
#Almanya
#İsviçre
#Fransa
#Belçika
#Makedonya
#Türkiye
#Suudi Arabistan
#Bahreyn
9 yıl önce