|

Lezzete, Caprice kriteri geldi

Bahşiş uygulamasını kaldıran, açık büfe kahvaltıda devrim yapan Caprice Restaurant, hafta içi 5 YTL'ye açık büfe lezzeti sunuyor.

00:00 - 22/06/2008 Pazar
Güncelleme: 22:32 - 21/06/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Lezzete, Caprice kriteri geldi
Lezzete, Caprice kriteri geldi

Lezzetin beş yıldızını İstanbullularla buluşturan Caprice Restaurant, restaurant işletmeciliğine yeni fikirler ve alışkanlıklar getiriyor. Caprice Restaurant'ın menülerindeki binbir çeşit lezzetin fiyatları gün içerisinde yoğun ve seyrek saatlere, hafta sonu ve hafta içi olmasına, restaruantta yenilmesi ya da paket sipariş olmasına göre farklılık gösteriyor.


HEM LEZİZ HEM UYGUN

Türkiye'nin lüksü sloganıyla yola çıkan ve sunduğu yüksek hizmet standartıyla 13 yılda Türk halkının gönlünde taht kuran Caprıce Thermal Palace şimdi de "Lezzetin 5 yıldızı" sloganıyla "Caprıce Restaurant zincirini Türkiye'nin beğenisine sunuyor. İstanbul'un Merkezi Mecidiyeköy'de görkemli bir davetle açılan ve Türk mutfağının en seçkin örneklerinin sunulduğu Caprıce Restaurant, büyüleyici atmosferi ile dikkat çekiyor. Caprice Grubu Genel Müdürü Emre Saklıca, aylardır sektörde araştırmalar yaptıklarını belirterek, kaliteli yiyecekleri çok uygun fiyatlarla müşterilerine sunacaklarını söylüyor. Menülerinin ağırlıklı olarak kebap ve pide çeşitlerinden meydana geldiğini belirten Saklıca, hafta içi 5 YTL'ye açık büfe kahvaltı vereceklerini de ekliyor. Saklıca, sektörde bir marka olmayı ve bir restaurantlar zinciri kurmayı hedeflediklerini ifade ederken, ileriki dönemlerde sadece Osmanlı yemekleri ve sadece balık yemekleri sunan restaurantlar da açacaklarının müjdesini veriyor.


SAATE GÖRE PARA ÖDE

Caprice Restaurant'ın menüsünde Adana, Urfa ve Şiş kebap, Beyti, Ali Nazik, domatesli, patlıcanlı gibi kebap çeşitleri yer alırken, Caprice Special, Antep Altı Ezmeli, Simit Kebabı, Kaburga gibi özel tatlar da bulunuyor. Zeytinyağlıların da unutulmadığı menüde sarma fıstıklı ve fıstıklı kadayıf, künefe, kabak tatlısı, ayva tatlısı, fırın sütlaç gibi tatlılarda damaklara bayram ettirmek için bekliyor. Caprice Restaurant'ın bir özelliği de değişik saatlerde, değişik fiyatlar uygulanması. Örneğin 15.00 - 18.00 ve 21.00- 24.00 saatleri arasında yapılan bir paket servis 6 Lira ise, aynı yiyecek, bu saatler dışında paket servis yapılırsa 8 Lira. Aynı şekilde 15.00- 18.00 ve 21.00- 24.00 saatleri arasında lokantaya giriş yapıldığında 9 Lira olan bir yiyecek, diğer saatler arasında 12 Liradan fiyatlandırılıyor. Tel: 02122169909 www.caprice.com.tr



16 yıl önce