|

Liderlere çağrı

Bize yani her türlü operasyonun çekildiği ülkemize biraz daha şans biraz daha istikrar biraz daha nefes verin. Sınırlarımız içinde ve sınır ötesinde her gün canını kanını ortaya koyarak mücadele eden Mehmetçiğimize güç verin, fer verin.

Haber Merkezi
04:00 - 25/10/2018 Perşembe
Güncelleme: 02:54 - 25/10/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Gündem
Gündem
DR. İHSAN ŞAHİN - SAĞLIK YATIRIMCILARI DERNEĞİ BAŞKANI

Dün geceyi uykusuz geçirdik.. Biz önce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı sonra yatırımcı, sanayici ve üreticiyiz.

Morale motivasyona, durağanlığa, normalliğe ihtiyacımız var.

Bir günü problemsiz ve gündemsiz geçirmek istiyoruz.

Kur baskısı altında faiz sıkıntıları ve banka ödemeleri ile uğraşırken tek dayanağımız yönetim ve ekonomideki istikrar.

Cumhur İttifakı bu istikrarı bütün operasyonlara ve tehditlere karşın sanayiciye ve esnafa vermeyi başarmış son dönemde yaşanan manipülasyon ve spekülasyonlara dur diyebilmiştir.

15 Temmuz’da sokağa kurt işareti ve Rabia işareti yapan insanlar birlikte inmiş bu ülkeyi bir uçurumdan ve müstemleke olmaktan birlikte kurtarmıştır. Bu kardeşlik bu ülkeyi bir felaketin eşiğinden döndürmüştür.

Yenikapı’da, siyaseten ayrı kulvarlarda olunsa da ülke ve vatan söz konusu olduğunda her şeyin teferruat olduğu ispatlanmıştır.

Şimdi ülkemiz en az 15 Temmuz kadar sinsi en az o kadar kalleş başka bir felakete sürüklenmek istenmektedir. Zorbalıkla ve darbelerle diz çöktürülemeyen vatan, ekonomik operasyonlarla perişan edilmeğe çalışılmaktadır.

Bu ülkenin bu operasyondan da sağ salim çıkmasının tek yolu hain darbe gecesi kendiliğinden oluşan ve iki liderin feraseti ve cesareti ile bir araya gelen insanların aynı inadı ve kararlılığı göstermesidir.

Bir binayı yapmak zor yıkmak kolaydır

Marifet yıkmak değil inşa etmektedir.

Fitne bir orduyu bir ülkeyi ve hatta dünyayı ortadan kaldıracak güçtedir.

Bu ateşi yakan ve ona benzinle giden küçük hesaplar yapanlara menfaat ve şöhret düşkünlerine prim verilmemelidir.

Ülkemizin ve ekonomimizin sanayici ve esnafımızın uzlaşmaya, ittifaka, huzura ihtiyacının hat safhada olduğu şu günlerde, vatan ve millet aşkı için kendi ikballerini kenara koymuş büyük siyasi risk alarak bir araya gelmiş, iki devlet büyüğümüzden, iki liderden bizleri düşünerek biraz daha sakin biraz daha olumlu biraz daha sabırlı hareket etmelerini bekliyoruz.

İKİ YILA İHTİYACIMIZ VAR

Hatta sadece bunu beklemiyor ülkemiz adına bunun için talepte bulunuyor, istirham ediyor, dua ediyoruz.

Dostlarınızı ağlatıp düşmanlarınızı güldürmeyiniz, etrafınızdaki ve karşınızdaki dost görünümlü fasıhların oyununa gelmeyiniz, bizleri memleketi ve milleti düşünerek yaptığınız büyük fedakarlığa en az iki yıl daha katlanın ve kan içseniz de kızılcık şerbetidir deyiniz.

Neden mi iki yıl?

Çünkü ekonomimizi ticaretimizi dükkanımızı ve rızkımızı tekrar yoluna koyabilmemiz ve normalleşebilmemiz için en az iki yıla ihtiyacımız var.

Yoksa dükkanlarımız kapanacak hem biz hem de binlerce çalışanımız mağdur olacak.

İki lider bana göre bu ülkenin tarihinde yıllar sonra bu cesaretleri ve ferasetleri ile anılacaklar.

Ülkenin size ihtiyacı var.

Anlaşmazlıkları kendi aranızda ve yüz yüze çözün

Bize yani her türlü operasyonun çekildiği ülkemize biraz daha şans biraz daha istikrar biraz daha nefes verin. Sınırlarımız içinde ve sınır ötesinde her gün canını kanını ortaya koyarak mücadele eden Mehmetçiğimize güç verin, fer verin. Avucunu ovuşturarak memleketimizin yeni bir krize uyanmasını bekleyen hainlere, sapkınlara teröristlere, Fetöcülere ve emperyalistlere fırsat vermeyin.

Allah Resulü; “fitne uykudadır uyandırana lanet olsun” diyor.

Lütfen fitneyi uyandıranları bulun ve yanınızdan uzaklaştırın.

Bunu sizden hem vatandaş hem iş adamları hem de STK’lar olarak istiyoruz.

Ülkemiz için üretmeye ve çalışmaya devam eden, bu ülkede doğup bu ülkede ölmeyi tercih eden iş adamları olarak bu kadarını istemeye hakkımızın olduğunu düşünüyoruz.

Allah sizin ve milletimizin yar ve yardımcısı olsun..

#Ldierler çağı
#Politika
5 yıl önce