|

Lord meydan okudu

Paris saldırısından sonra özür bekleyen Batılılara sert çıkan İngiliz vekil Lord Ahmed, “Orta Afrika için Fransızlardan, Gazze için Yahudilerden, Arakan için Budistlerlerden ben bir özür beklemedim. Peki neden herkes Müslümanların özür dilemesini bekliyor?” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 7/02/2015 Cumartesi
Güncelleme: 20:37 - 6/02/2015 Cuma
Diğer
PEYGAMBER SEVGİSİ

İngiliz Meclisi’nin üst kanadı Lordlar Kamerası’nda Avrupalı Müslüman İnisiyatifi (EMISCO) tarafından İslamofobi, radikalleşme ve toplumda yabancılaşma sempozyumu düzenlendi. Toplantıya ev sahipliği yapan Lord Nazir Ahmet, “Benim için Hz. Muhammed, annemden, babamdan daha önemli. Eğer ben Hz. Musa’ya, Hz. İsa’ya saygı duyuyorsam, aynısını Hz. Muhammed için de beklerim” ifadesini kullandı. 


YANLIŞ MANTIĞA ELEŞTİRİ

Müslümanların Batı’dan özür dilemeyeceğini vurgulayan Lord Ahmed, “Orta Afrika’da olanlar için ben tüm Fransa halkından özür beklemedim. Gazze’de, Batı Şeria’da Filistinlilerin durumu için kimse Yahudi toplumunun özür dilemesini istemedi. Burma’da yaşananlara için kimse tüm Budist toplumundan özür beklemedi. Peki neden herkes Müslümanların özür dilemesini ve birşeyler yapmasını bekliyor?” diyerek tepkisini dile getirdi. 

#Lordlar Kamerası
#EMISCO
#Hz. Muhammed
9 yıl önce