|

Maceranın kalbi Türkiye’de atacak

Yağmur güneş, soğuk sıcak demeden her mevsimde farklı bir heyecana kapı açan macera sporları “Macera Turizmi ve Sporları Fuarı Adventure Turkey” etkinliğinde yakından tanıtılıyor. İlgililerini bir araya getiren etkinlik sayesinde dört gün boyunca maceranın kalbi Türkiye’de atacak.

Yeni Şafak
04:00 - 16/12/2018 Pazar
Güncelleme: 13:07 - 15/12/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Dört gün boyunca maceranın kalbi Türkiye’de atacak.
Dört gün boyunca maceranın kalbi Türkiye’de atacak.

Turizm sektöründe yeni bir tür olan macera turizmine ilgi her geçen gün artıyor. Raftingten yamaç paraşütüne, balondan dalış sporlarına kadar birçok alanda yapılan etkinlikler için uygun şartlara sahip olan Türkiye, “Macera Turizmi ve Sporları Fuarı Adventure Turkey” adıyla düzenlenecek olan organizasyona ev sahipliği yapacak. 14 – 17 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek Türkiye’de bir ilk olan etkinlik macera turizmine ve sporlarına hizmet eden tesisleri, işletmeleri, ürün ve hizmet satanları, kulüpleri, seyahat acentelerini, turizm profesyonellerini ve tüm ilgilileri bir araya getirerek ziyaretçilerle buluşturuyor. Maceranın kalbi 4 gün boyunca İstanbul’da atacak.

KAMP ATEŞİ SÖNMESİN SÖYLEŞİLER BİTMESİN

Soğuk sıcak, yağmur güneş demeden her mevsim keyifle yapılabilecek sporların bir kısmı ailece de tercih edilebilir. Hangi spor hangi dönemde yapılır, nereye gidilir, ihtiyaç olan malzemeler, dikkat edilmesi gerekenlere cevap bu fuarda. Birbirinden keyifli etkinliklere sahne olacak fuarda doğa sporları tüm yönleriyle konuşulacak. Organizasyon ile macera turizmine ve sporlarına hizmet eden tesisler ve tüm ilgilileri bir araya gelecek.


Tüm kıtalar bir arada

Dünyanın en büyük ve en hızlı gelişen sektörlerinin başında gelen turizmde, alternatif turizm akla ilk gelen konaklamalı turizmin yerini aldı. Bunların başında macera turizmi geliyor. Bu kapsamda Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan “Macera Turizmi ve Sporları Fuarı Adventure Turkey” sektörün profesyonellerini ve tüketicileri tek çatı altında buluştururken Ortadoğu, Avrupa, Afrika, Balkan ülkeleri ile Türki Cumhuriyetleri bir araya getirerek uluslararası platform oluşturuyor.

#Adventure Turkey
#Rafting
#Yamaç paraşütü
5 yıl önce