|

Mehmet Aslan: Şoförüm yazdı

Fahrettin Aslan'ın oğlu oyuncu Mehmet Aslan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçlamasıyla gözaltına alındı. İfade veren Mehmet Aslan, serbest bırakıldı. Aslan, ifadesinde şoförünün kendi hesabından tweet attığını söyleyerek iddiaları reddetti.

Yeni Şafak
12:02 - 17/01/2017 Salı
Güncelleme: 16:44 - 17/01/2017 Salı
Mehmet Aslan, geçtiğimiz haftalarda attığı tweetler nedeniyle gözaltına alındı.
Mehmet Aslan, geçtiğimiz haftalarda attığı tweetler nedeniyle gözaltına alındı.

Oyuncu Mehmet Aslan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçlamasıyla gözaltına alındı. Attığı tweetler nedeniyle hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenilen Aslan'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü belirtildi. Savcılık tarafından ifadesi alınan Aslan, serbest bırakıldı.



'Suçlamayı reddetti'


Mehmet Aslan'ın polis ifadesinde, bir eğlence mekanına girdiğinde telefonunu şoförüne bıraktığını, söz konusu tweeti şoförünün yazdığını, daha sonra da sildiğini savundu. Aslan, "Devleti ve yönetenlere yönelik hakaret içeren paylaşımın yoktur. Böyle bir paylaşımda bulunmam akıl ve mantığa aykırı bir harekettir" diyerek suçlamaları reddetti.



Mehmet Aslan, yılbaşı gecesi Reina'da gerçekleşen hain saldırısı sonrası bu tweeti atmıştı:




#Mehmet Aslan
7 yıl önce