|

Mehmet Bir Cihan Fatihi tutulmadı final yaptı

Yayın hayatına başladığından beri yükselişe geçemeyen Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi final yaptı. TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'a rekabet olacağı düşünülen dizi Mehmet Bir Cihan Fatihi, yurt dışı satışlarında da hüsrana uğradı.

Yeni Şafak
09:49 - 2/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:10 - 2/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi hüsrana uğradı.
Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi hüsrana uğradı.

Yayın hayatına başladığı günden itibaren bir türlü yükselişe geçemeyen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi final yaptı. Yüksek maliyetli ve büyük prodüksiyonlu izlenme oranlarında hedefledikleri başarıyı yakalayamadı.

Bu neden haftalardır reytinglerde yükselişe geçerek başarı sağlamayı beklerken giderek düşüş yaşamaya başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin final yapılması kararı alınmıştı. Öte yandan yurt dışı satışları da hüsranla sonuçlandı.

Başrollerini Kenan İmizalıoğlu, Büşra Develi, Çetin Tekindor ve Hazal Filiz Küçükköse gibi isimlerin üstlendiği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi final bölümüyle 1 Mayıs 2018 Salı tarihinde ekran serüvenini noktaladı.

  • Kanal D ekranlarında Fatih Sultan Mehmed'in hayatının ve Konstantiniyye'yi fetih sürecinin işlendiği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ile TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul arasında rekabet olacağı söylenmişti. Geniş kitle tarafından beğenilerek izlenen Diriliş Ertuğrul devam ederken Mehmet Bir Cihan Fatihi final yaptı.


#Kanal D
#Mehmet Bir Cihan Fatihi
#Dizi
#Diriliş Ertuğrul
#Kenan İmirzalıoğlu
6 yıl önce