|

Melihat Gülses Konseri'nin geliri kanserli çocuklara umut oluyor

TRT İstanbul Sanatçısı Melihat Gülses ve Dragos Musiki Derneği Korosu şarkılarını kanserli çocuklar için söylüyor. 3 Nisan Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek konserin geliri Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na (KAÇUV) bağışlanacak

00:00 - 31/03/2012 Cumartesi
Güncelleme: 21:57 - 30/03/2012 Cuma
Yeni Şafak
Melihat Gülses Konseri'nin geliri kanserli çocukla
Melihat Gülses Konseri'nin geliri kanserli çocukla

Nerede Umut Varsa Orada Yaşam Vardır felsefesiyle 2000 yılından bu yana kanserli çocuklara umut olan KAÇUV için bir destek de TRT sanatçısı Melihat Gülses'ten geldi. Yurtdışında verdiği konserlerde Türkiye'yi ve Türk müziğini tanıtan Melihat Gülses Yeditepe Üniversitesi'nde Dragos Musiki Korosu ile vereceği konserin tüm gelirini KAÇUV'a aktaracak. Geliri kanserli çocukların tedavisi için kullanılacak konser 03 Nisan saat 20.00'de Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

PSİKOLOJİK DESTEK ALIYORLAR

Kadıköy, Ataşehir ve Maltepe'den ücretsiz ulaşım da sağlanacak konser için biletler Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Derneği, Dragos Musiki Derneği ve Biletix satış noktalarından alınıyor. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı, 2000 yılında İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Servisi'nde çocukları tedavi görmekte olan ailelerle hekimlerinin bir araya gelmeleriyle kuruldu. Vakfın temel amacı maddi sorunları nedeniyle tedavileri aksama riski taşıyan çocukların tedavilerinin sürekliliğini sağlamak. vakfın öncelikli hedefleri arasında.

12 yıl önce