|

Metin Akpınar acısını böyle paylaştı

Zeki Alasya’nın vefatıyla yıkılan Metin Akpınar, “Bugün sevdiği yemeği yapmıştım. Onu götürecektim. Olmadı. Benim yarımdı, canım gitti” dedi.

Yeni Şafak
12:52 - 8/05/2015 Friday
Güncelleme: 09:55 - 8/05/2015 Friday
Diğer

Yıllarca birlikte birçok filmde rol aldığı, tiyatro da sahneyi paylaştığı can arkadaşını kaybeden Metin Akpınar, Zeki Alasya'nın vefat haberiyle yıkıldı. “Benim yarımdı, canım gitti" diyen Metin Akpınar, acı haberi duyduğunda adeta yıkıldı.



Can dostunun 15 gündür durumunu kötü olduğunu belirten Akpınar, “15 gündür durumu kötüydü. Doktorlar çok uğraştı. Hiç beklemediğimiz bir hastalıktan öldü. Karaciğer kötüydü ve yapacak bir şey yoktu. Zeki, benim yarımdı. Büyük kayıp. Her ölüm erkendir ama Zeki erken öldü. Bugün de en sevdiği yemeği yapmıştım, ona götürüyordum. Ama olmadı” diye konuştu.



“Kader bizi birleştirdi”


1962 yılında tanıştıklarını dile getiren Metin Akpınar, “Ondan önce de kader bizi birleştirmişti. Babalarımız aynı yerde çalışırdı. Kader bizi birleştirdi. Annelerimizin imamları bile aynıydı. Ölüme kadar da ayrılmadık. Bir sürü saçma sapan şey denildi ama şimdi ilk defa ayrıldık. Bazıları kına yakabilir. Çok yetenekliydi terziliği bile vardı" dedi.

#Zeki Alasya
#Metin Akpınar
#Zeki Alasya’nın vefatı
9 years ago