|

Metin Şentürk'ten komik Twitter tepkisi: Topic mopic bana ters

Sanatçı Metin Şentürk katıldığı bir programda soruları yanıtladı. Twitter ile ilgili verdiği cevaplarla gülümseten sanatçı Şentürk, sosyal medyaya karşı olduğunu ve buradaki insanları kınamanın doğru olmadığını belirterek, "Bir gün ana haberden beni aradılar. 'Trend Topic olmuşsunuz' dediler. Topik mopik bana ters dedim" dedi.

Yeni Şafak
11:35 - 22/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:46 - 22/10/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Sanatçı Metin Şentürk.
Sanatçı Metin Şentürk.

Twitter'de yaptığı komik paylaşımlarıyla dikkat çeken ve yüzlerce beğeni alan sanatçı Metin Şentürk, merak edilen her soruya tüm içtenliğiyle yanıtlandırdı. Şentürk, sosyal medyaya karşı olduğunu belirterek "Trend Topic olmuşsunuz dediler. Topik mopik bana ters dedim" dedi.

Katıldığı Teve2'deki bir programda soruları cevaplayan sanatçı Şentürk, sosyal medya ile ilgili şu şekilde konuştu:

  • "Arama motorları sizi yanlış yere götürür. Eskiden mahalledeki manava sorardın, bakkala sorardın, büyük bir akrabaya sorardın. O ne ya sosyal medya, arama motoru falan. Bir laf var: 'Adam bıçak üretmiş; isteyen ekmek kesiyor, isteyen adam kesiyor' Sosyal medya da böyle bir şey. Ben sosyal medyaya en karşı olanlardan biriydim. Şimdi en iyi yönetenlerden biriyim. Birol bana 'Sosyal medyadan uzak duramazsın' diyordu. Çok ısrar etti. Sonra kabul ettim. Sayfa açtık. Bir gün ana haberden beni aradılar. 'Trend Topic olmuşsunuz' dediler. Topik mopik bana ters dedim. O kadar cahildim. İnsanlar sana ulaşmak istiyorsa bırak ulaşsınlar. Klavye delikanlılığına çok soyunmamak lazım. Bugün kınadığın bir şey, yarın senin de başına gelebiliyor."


#Guinness Rekorlar Kitabı
#Görme Engelli
#Şarkıcı
#Müzisyen
6 yıl önce