|

Million dollar baby

Çaldığı paralar sonucu büyük bir vurguna imza atan soyguncu, ne kadar zengin olduğunu akrabalarına göstermek için bu fotoğrafları çektirdi. Polis ATM hırsızını bu fotoğraflar sayesinde enseledi.

Dış Haberler
00:00 - 23/07/2008 الأربعاء
Güncelleme: 23:19 - 22/07/2008 الثلاثاء
Yeni Şafak
Million dollar baby
Million dollar baby
FOTOĞRAF ELE VERDİ

İngiltere'de yaşayan Romen Adu Bunu, banka ATM'lerinde yaptığı oynamalarla binlerce kişinin banka kartı şifrelerini öğrenerek kısa sürede 2 milyon doların üzerinde para çaldı. Başına ne işler açacağını hesap etmeyen şaşkın hırsız, işlerinin ne kadar iyi gittiğini göstermek için bu fotoğrafı çekerek Romanya'daki akrabalarına gönderdi. Ancak hırsızın oyunu, polisin araştırmasıyla son buldu.


5 YIL HAPİS YATACAK

Fotoğraflarda, o dönem 9 aylık olan Bunu'nun küçük bebeğinin, etrafına saçılmış sterlin ve euro'lar arasında neredeyse kaybolduğu görülüyor. Tutuklanan Bunu'nun ailesine gönderdiği bu fotoğraf, mahkemeye delil olarak sunuldu. Önceki gün çıkarıldığı mahkemece dolandırıcılıktan 5 yıl hapis cezasına çarptırılan 34 yaşındaki Bunu'nun, sahte kartları kullanmak için sadece bir günde bin 200 kilometre yol kat ettiği anlaşıldı.



İngiltere'de banka ATM'lerine yerleştirdiği düzenekle 2 milyon dolar çalan Romen hırsız, bebeğini çalıntı paralarla görüntüleyince yakayı ele verdi



٪d سنوات قبل