|

Mina Başaran'ın annesi düğün gününde kızının kabrini ziyaret etti

İran’da düşen jette yaşamını yitiren Mina Başaran, hayatını kaybetmeseydi bugün nişanlısı Murat Gezer ile evlenecekti. Başaran’ın annesi kızının evlilik tarihinde mezarını ziyaret ederek dua etti.

Yeni Şafak
10:58 - 14/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:43 - 15/04/2018 Pazar
IHA
Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettebat hayatını kaybetmişti.
Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettebat hayatını kaybetmişti.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a gelen Türk özel jeti İran'da düşmüştü. Düşen jette ünlü iş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettebat hayatını kaybetmişti.

Mina Başaran hayatını kaybetmeseydi bugün Çırağan Sarayı'nda 500 kişinin katılacağı düğünle hayatını Murat Gezer'le birleştirecekti. Mina Başaran'ın düğün gününde annesi Beril Başaran, kızının mezarını ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde kızının kabrine gelen anne Başaran, kızı için dualar etti.


Mina Başaran kimdir?

Başaran ailesinin tek kızı olan 28 yaşındaki Mina Başaran 2013 yılından beri şirkette aktif rol alıyordu. Pek çok dergiye seyahat yazıları da yazan Mina Başaran, gıda, turizm, yatçılık, inşaat ve enerji alanlarında iş yapan Hüseyin Başaran kızıydı. Başaran, Koç Üniversitesi'nde işletme bölümünü okuduktan sonra European Business School'da lüks marka yönetimi üzerine master eğitimi aldı. Ekim ayında nişanlanan Mina Başaran ile Murat Gezer, bugün Çırağan Sarayı'nda 500 kişilik bir törenle evlenecekti.


#Mina Başaran
#Başaran Holding
#Jet
#İran
6 yıl önce