|

Modanın ve lüksün merkezi: City's Nişantaşı

Dünyanın en prestijli caddelerinden Teşvikiye Caddesi'nde yer alan City's Nişantaşı, moda ve marka tutkunlarının adresi. Lüks merkezde farklı mimarisi, seçkin markaları, özel restoranları ve renkli cafeleriyle ziyaretçilerine kendini özel hissettiriyor

00:00 - 1/11/2008 samedi
Güncelleme: 22:55 - 31/10/2008 vendredi
Yeni Şafak
Modanın ve lüksün merkezi: City's Nişantaşı
Modanın ve lüksün merkezi: City's Nişantaşı

Dünyanın en prestijli caddeleri arasında bulunan Nişantaşı-Teşvikiye Caddesi yeni bir dünyaya, City's Nişantaşı'na ev sahipliği yapıyor. City's Nişantaşı, son trendleri takip eden, marka ve kalite düşkünlerine farklı bir dünya sunuyor. City's Nişantaşı, artık dünyanın en önemli moda ve yaşam merkezleri arasında yer alıyor. Büyüleyici mimarisi, birbirinden seçkin markaları, exclusive restoranları, renkli cafeleri ve benzersiz hizmetleriyle misafirlerine kendilerini özel hissettiriyor, adeta şımartıyor. Türkiye'de ilk defa City's Nişantaşı'nın sunduğu vestiyer hizmetiyle alışveriş daha keyifli oluyor. 6 katlı ve bin 600 araçlık otoparkıyla hizmet veren City's'de her katta bulunan plazma ekranlar sizi farklı bir dünyanın içine çekiveriyor. Dünyanın en ünlü markalarını bir arada bulabileceğiniz alışveriş merkezini sizler için gezdim. Burada kendinizi çok özel hissediyorsunuz. Üstelik City's de hayat 22.00'den sonra da devam ediyor.



PLUS IT'TE YÜZDE 25 İNDİRİM

Plus IT mağazası City's Nişantaşı'nda moda ve alışveriş tutkunlarıyla buluşuyor. GF Ferre, Just Cavalli, Exte ve C'N'C tüm aksesuarlarıyla Plus IT mağazalarının içinde yer alıyor. Plus IT mağazalarında amaçlanan en önemli unsur, birçok ünlü markayı aynı mağazada bulabilmek. Ayakkabı, çanta, terlik, cüzdan, kemer, kadınların hizmetine sunulmuş. Kemer 100- 150 Euro, çanta 300 ile bin Euro, ayakkabı 200- 540 Euro arasında değişiyor. Ayrıca yeni sezon ürünlerinde de yüzde 25 indirim fırsatı müşterileri bekliyor.


HER KADININ DOUGLAS'A İHTİYACI VAR

Avrupa'nın bir numaralı parfümeri zinciri Douglas, City's Nişantaşı'nda. 18 ülkede 900'ü aşkın mağazası ve 10 bini aşkın çalışanıyla Avrupa'nın parfümeri sektöründeki lider firması olan Douglas'ta Lancome'dan Cliniq'e, Chanel'den Precis'e kadar yüzlerce markanın ürünleri sizi bekliyor. Saç bakımından, parfüme, vücut ürünlerinden makyaj malzemelerine kadar tüm ürünlerde indirim kampanyaları da sürüyor. Bu mağazadan çıkmak istemiyorsunuz bir türlü. Saatlerce burada kalabilirim ama alışverişe devam…


DİLEK HANİF'İN İLK MAĞAZASI BURADA

Modacı Dilek Hanif'in ilk mağazası da Citys'de. Hanif, tasarımlarını herkesin giyip kullanabileceği bir hale getirmek için bu mağazayı dört ay önce açmış. Özellikle çalışan kadınlara yönelik koleksiyon hazırlayan Hanif, elbiseleri ön planda tutmuş. Hanif'in en çok tercih ettiği renkler arasında siyah ve pastel tonlar yer alıyor.


D&G'DE EKOSELER ÖN PLANDA

D&G koleksiyonunda ekoseler bu sezon altın çağını yaşıyor. İngiliz stiline uygun fularlar, şal ve baklava desenleriyle tamamlanmış, oxford tarzı rugan ayakkabılar, bol paça jeanler, büyük çantalar ve 'cluch'lar ile bütünleşiyor. Dünya trendlerini sanatsal tasarımlarla buluşturan Rebecca, yaşamınızı kişiselleştiren en önemli parçalarla en özel günlerinizi Alessandro Testi imzalı Roma serisiyle süslemeye devam ediyor. Türkiye'deki ilk mağazasını 'City's'de açan Hush Puppies bu sezon da şık ve rahat. Stil sahibi kadınlar için tasarlanan Alise modeli ve zor beğenen erkeklerin tercihi Giant modeli sezonun en favorilerinden.



City's'de bulunan markalar

D&G, Gıan Franco Ferre, Jean's Paul Gaultier, Cerutti, Class Roberto Cavalli, Pal Zileri, Tru-Trussardi, DKNY Jeans, Pura Lopez, John Galliano, John Richmond, Dilek Hanif, S'nob, By Gianni, Cache Cache, Marlboro Classics, Gizia, Garize, Chamay, Steve Madden, Baldinini, Nike Women, Dockers, Mavi Jeans, Navigare, Nautica, Douglas, Lush, Mothercare, Nest, B&G Store, Silk & Cashmire, Linens, Badique, Jean Tonıc&Sexy Woman, Converse&Columbia, So Chıc, IT Plus, Rebecca, Bagozza, Tchıbo, Swatch, Swiss Equınox, Roberto Bravo, Chackra, Esse, Berk, Joy, Prestige, Step, Nuxx, Mendos, Opti Shop, Kanz, Valrhona, Imagınarıum, Nezih, Altın İğne, Dry Center, Levent Lostro, Good Luck by K.M.R., İncimiz, MOS, Jet Set, Petsrus.


Teknoloji görsel şölene dönüşüyor

City's Nişantaşı, dış cephesinde yayına başlayan 16 metre yüksekliğe ve 6 metrelik genişliğe sahip, Avrupa'nın en büyük out-door Curve dev led ekranı, Teşvikiye Caddesi'nde yarattığı görsel şölenle görenleri büyülüyor. Modanın kalbi Nişantaşı'nda, dünyanın en seçkin markaları, en önemli tasarımcılarının kreasyonları ve defileleri Curve Led Ekranla City's Nişantaşı'nda boy gösteriyor. 7 led ekran ve 32 adet plazmada da yönlendirme ve tanıtımlar yer alıyor. Her katta bulunan kiosklardan, mağazalar ve hizmet alabileceğiniz noktalar hakkında hızla bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Her katı gün ışığı alan City's Nişantaşı, misafirlerini özel bir görsel şölenle karşılıyor. Zamana ve müziğin ritmine göre açılıp kapanan, renk değiştiren ve renkli led armatürlerin kullanıldığı barisol ışık sistemiyle tavanlarda kullanılan 'cat walk' defile aydınlatması, podyumda yürüyor hissi veriyor, modayı yaşatıyor.


BU ÜRÜNLER YENMİYOR!

Bir başka ilginç dükkan da çeşit çeşit sabunların ve kozmetik ürünlerin doğalını satan bir 'Lush Fresh Handmade Cosmetcis' mağazası. Burada doğal sabunlar, aromatik vücut yağları, banyo tuzları gibi yüzlerce ürün bulabilirsiniz. Fiyatları ise 7 YTL'den başlıyor, 50 YTL'ye kadar çıkıyor.


CITYLIFE ÇOK KONFORLU

City's Nişantaşı'nın 6. katında yer alan Citylife Sinemaları sinemaseverlere sağladığı konforla, film keyfinize keyif katıyor. İtalyan Ferrari otomobillerine özel koltuk üreten Poltrana Frau markası City Life sinemalarını tasarladı. Ferrari koltuklarının tasarımlarıyla tanınan, dünyanın en ünlü mobilya ve koltuk üreticisi Poltrona Frau'nun, Citylife Sinemaları için özel olarak tasarladığı ergonomik ve ortopedik sinema koltuklarında film izlemenin keyfini mutlaka ama mutlaka yaşamalısınız...


BARCODE'DA BOĞAZ MANZARASI

Yine aynı katta yer alan muhteşem boğaz manzarasına sahip City Life fuayesindeki Erol Kaynar ve Varol Kaynar'ın açtığı Barcode, özel anların paylaşımı için size hayal ötesi bir ortam sunuyor. Barcode, alışveriş sonrası Boğaz manzarasında kahvenizi yudumlamak için ideal bir mekan. Üstelik burası hemen 22.00'de kapanmıyor. Eğlence gecenin geç saatlerine kadar devam ediyor.



il y a 16 ans